18✔️

1.9K 98 2
                                    

Két év múlva:

Itt ülök az ágyon és töprengek. Kiderült hogy terhes vagyok.
Röviden mi történt két év alatt? Shawnnak beindult a zenei kariere. Mivel sokat utazott ezért úgydöntöttünk hogy szüneteltetjük a kapcsolatunkat. Ez volt több mint 3 hónapja. Azóta nem beszéltünk.
2 hónapja kiderült hogy terhes vagyok. Próbáltam elérni Shawnt, de nem tudtam.
A pici 3 hónapos. Pár napja derült ki hogy 87% esély van arra hogy fiú.
A családomra térve. A nevelő szüleimmel megszakítottam minden kapcsolatot. A Grier családból meg csak Nashsel beszélek. Még mindig nem mondtuk el nekik hogy az ő családjukba tartozok.
De térjünk vissza a jelenbe. Azon töprengek hogy hogyan tudnám elérni Shawnt. Próbáltam Nash-en keresztül, Cam-en keresztül, a családján keresztül, de mindig kinyomott mikor meghallotta a hangom. Ez megy azóta hogy kiderült, terhes vagyok.
Nash, Karen és Aaliyah nagyon örültek, ahogy a srácok is.

Majdnem 7 év múlva:

- Liam, kész az ebéd! - ordítottam fel az emeleten lévő fiamnak, aki pár másodperc múlva már az asztalnál ült.
- Mikor megyünk a nagyiékhoz? - kérdezte izgatottan.
Félre értés ne essék Shawn anyjához mennénk, mivel be kell vigyek valamit a munkahelyemre. Mivel azóta természet/gyerek fotósnak álltam be ezért be kell vigyem a készített képeket a studióba, hogy megszerekesszék.
- Ha ettél akkor indulunk. Addig megyek én is felöltözök. - mosolyogtam rá, majd egy puszi után elindultam az emeletre. Végül erre a szettre esett a választásom:

Ezután lerobogtam az emeletről és Liammel - aki megette a kajáját - az oldalamon elindultam az autóm fele

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Ezután lerobogtam az emeletről és Liammel - aki megette a kajáját - az oldalamon elindultam az autóm fele.
Karenék két utcányira laknak tőlünk, ami autóval csak 2-3 perc.
- Jó legyél. - nyomtam puszit Liam fejére, aki ezek után befutott Karenékhez. Mivel késésben voltam nem köszöntem be, csak hajtottam tovább.
Amúgy Aali még így 21 évesen is otthon él, mivel egyetemre jár. Shawnról azóta nem hallottam és most már nem is keresem. Nem látom értelmét.
Miután leadtam a fotókat kimentem a parkba hogy csináljak még párat. Mivel szép idő volt gyönyörű képeket csináltam. Így először haza mentem, hogy átmásoljam a képeket a laptopomra.
Körülbelül 7 óra fele értem Karenék ajtajához. Becsengettem, majd vártam. Aali nyitott ajtót.
- Szia! - öleltem át a lányt, aki mosolyogva viszonozta gesztusom.
- Szia! Szólok Liamnek. - indult el be.
- Hagyd csak. Bejövök egy kicsit. - léptem be, levéve a szandám.
- Szandra, nem kéne... - de nem tudta befejezni, mivel valaki félbe szakította.
- Liyah, ki az? - hallottam meg egy mély érdes hangot, majd megjelent a hozzá tartozó személy is, akinek a nyakában Liam ült. Mikor Liam meglátott boldogan kiáltott fel, mire elmosolyodtam.
- Szia, Kicsim - mosolyodtam el. Ekkor a srác akinek Liam a nyakába volt lerakta a fiút, aki boldogan ölelte át a derekam, mivel csak addig ért el. Ekkor Karen is megjelent, aki kicsit furcsán nézett rám és az előttem áló srácra, majd mosolyogva átölelt.
- Beszélnünk kell. - suttogta a fülembe, majd behúzott a konyhába.
- Baj van? - néztem rá furcsán.
- Nem ismerted meg? - nézett rám furcsán, de látva a kérdő tekintetem, folytatta. - Shawn volt az ajtóban. - magyarázta meg. Azt hittem ott helyben elájulok. Muszáj volt leüljek.
- Tudja? - kérdeztem halkan, mire bólintott.
- Liam elárulta magát, mivel nagyinak hívott. Így már nem volt értelme tagadni, de Liamnek nem mondtuk el. Ő úgy tudja hogy Liyah egy barátja. Szerencsére Shawn nem anyázott le Liam jelenlétében. - magyarázta. Nagyot sóhajtottam.
Most mit tegyek?

Az első lány a foci csapatban ♡BEFEJEZETT♡✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin