1✔️

4.5K 157 3
                                    

Reggel az ébresztő órámra keltem. Egyből kippatattam az ágyból és mentem öltözni. Eléggé gyászos és antiszoc egy személyuség vagyok, de ha valaki közel kerül hozzám azzal eléggé jól kijövök és minden áron megvédem.
Gyorsan elvégeztem a reggeli rutinom, majd felöltöztem. Öltözékem:

Gyorsan bepakoltam a táskám és rohantam le reggelizni

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Gyorsan bepakoltam a táskám és rohantam le reggelizni. 7 óra volt mire mindennel megvoltam és indultam a suliba, ami amúgy fél óra sétára van tőlem. Mehetnék busszal, de nekem km hiányom van. Majd ha -10°C lesz. Mivel ma reggel annyira nem volt hűvös ezért nem vettem kabátot.
Mikor megérkeztem egyből a tanáriba mentem, mivel megkért az oszi hogy ott várjak rá és majd együtt megyünk fel a terembe. Becsengetésig telóztam, után az oszi is megjött, aki megjegyzem egyben a tesi tanárnőnk.
Bmenve a terembe mindenki elkussolt. Volt egy sarok ahol a pláza p*cs*k voltak, egy sarok ahol a menők volta, stréber sarok és egy viszonylag normális lányokból/fiúkból álló sarok. De volt egy pad ahol egy srác ült. Fejét a padra támasztotta és úgy merengett a semmibe.
- Gyerekek, szeretném bemutatni nektek Kassandrát. Légyszi mondj magadról pár fontos dolgot.
- Hát jó - vontam vállat. - A teljes nevem Kassandra Melody Brook. Nem nagyon szeretem ha Kassandrának hívnak. Szeretek focizni, az előző sulimban én voltam az iskola legjobb kapusa. - zártam le a a monológom. A focis részre a bámészkodó srác rámkapta tekintetét.
- És akkor hogy szeretnéd, hogy hívjalak? - néz rám a tanárnő.
- Jó a Sandra. - mosolygok a tanárnőre.
- Kérlek ülj oda Shawn mellé. - mutat a magányos srácra, aki megint maga elé bambul.
Oda sétáltam hozzá és leültem mellé.
- Dikk, az új diák a lúzer mellé került! - kiabálta az egyik srác a "menő" sarokból.
- Nálad csak jobb lehet! - oldottam le egyből, mire páran 'ooo'-zni kezdtek, Shawn meg rámkapta meglepett tekintetét, miközben én helyet foglaltam mellette. Mivel az óra laza volt ezért gondoltam beszélgetést kezdeményezek Shawnnal.
- Shawn igaz? - fordulok felé, mire bólint, de egy percre se néz rám. Csak maga elé bámul. Mivel a kesztyűm eddig a kezembe volt ezért azt leraktam a padra és rá simítottam Shawn vallara.
- Tényleg te vagy az osztály lúzere? - nézek rá szomorú tekintettel.
- Az egész iskoláé... - motyogja rekedtes hangon, mire átkarolom a vállát.
- Már nem sokáig. - mosolygok rá, mire rám kapja tekintetét.
- Inkabb hagyj. Nem kívánom senkinek ezt az érzést és ha velem vagy, téged is valami lúzer csajnak fognak beállítani. - néz rám szomorúan.
- Nem fog érdekelni! - mosolygok rá, mire most először eleresztettem egy halvány mosolyt. - De előtte van egy életbe vágóan fontos kérdésem. - nézek rá, komoly tekintettel.
- Mi az? - néz rám kérdőn.
- Lehet órán kívül a suli focipályáján focizni?
- Persze. Ha nincs ott senki akkor simán. - válaszol - De miért? - néz rám értetlenül.
- 1: szeretek focizni. 2: velem fogsz focizni és 3: me' mé' ne! - nevezem el az utolsó mondatom, mire Shawn újra eleresztettem egy halvány mosolyt.
- 2 óra után akár mikor lehet használni. - teszi hozzá.
- Meg jó hogy 2-ig vagyunk, legalább nem kell várni pluszba. - lelkesedésemen csak elmosolyodott.
- Kár hogy az itteni focicsapatba nem vesznek fel lanyokat.
- Nem baj az. Én csak focizni akarok. Nem kell nekem külön csapat - legyintettem. Ekkor kicsengettek. A nap további része gyorsan telt...

Fojt. Köv.😉

Javítva: 2020.12.18

Az első lány a foci csapatban ♡BEFEJEZETT♡✔️حيث تعيش القصص. اكتشف الآن