10✔️

2.3K 114 0
                                    

Ekkor csengettek. Zavartan kaptam el a fejem. Shawn felemelkedett rólam, majd elindult az ajtó felé.
- Brooks, téged keresenk! - jött vissza egy kis idő múlva.
- Jövök! - indultam el az ajtó felé.
Mikor megláttam ki, vagyis kik állnak az ajtóban, legszívesebben rájuk csaptam volna az ajtót és vissza mentem volna a lakásba. Ehelyett belebújtam a papucsomba és kiléptem a házból miközben bezártam magam után az ajtót.
- Mit akartok? - kérdeztem ridegen, a szüleimtől.
- Már meg sem látogathatjuk az egy szem lányunkat? - kérdezte mézes mázasan anya.
- Ne, ne kezd. Tegnap kellett volna ott legyetek az évzárón, vagy az előtt a diplomaosztón. De még fel hívni se hívtatok! - förmedtem rájuk.
- Ne játszd itt a szentet, te se hívtál fel egyszer se. - szállt be apám is.
- Mert folyton leráztatok. Egy idő után már meguntam. És ha megbocsájtotok nekem mennem kell. - néztem meg az időt a telómon ami már fél 2-t mutatott.
- Nem, nem bocsájtunk meg. Most itt maradsz és végig hallgatsz. - szólt rám erélyesen apám - Ja, és szépen elmondod hogy ki az a pali aki ajtót nyitott, és mit keres a házban?
- Na jól figyeljetek, mert csak egyszer mondom el. Nem vagyok rátok kíváncsi. És ez az én házam, nem a tiétek, azt hívok ide akit akarok. És most menjetek el, mert van ennél fontosabb dolgom is. - mondtam, miközben mérges tekinteteket löveltem feléjük.
- Ó, igazán? És mi az az életbevágóan fontos dolog ami nem várhat? - kérdezte gúnyosan, az anyám.
- Nem sok közötök van hozzá. És most menjetek el. - meg sem várva a válaszom, mentem be, miközben jó erősen becsaptam az ajtót. Shawn a csattanásra kijött a konyhából és aggódva fürkészett. Nem mondtam semmit, csak odasiettem hozzá és szorosan megöleltem. Ezzel egyidőben pedig a sírás is kitört belőlem. Shawn szorosan ölelt magához, miközben a hátamat simogatta.
- Nyugodj meg. Cshh... Semmi baj. - nyugtatott. Lassan eltolt magától majd letörölte könnyeimet - Most jól figyelj rám. Ne törődj velük. Oké? Már nem irányíthatnak. Nem mondhatják meg mit csinálj. - törölte le újabb könnyeimet. - Na gyere. Csináltam szendvicset, mivel nincs tej, így a palacsinta kilőve. Egyél, öltözz és mehetünk a meccsre. - mondta, egy hatalmas vigyorral az arcán. Legalább ő itt van nekem.
Miután megkajáltunk én elmentem felöltözni, hajam lófarokba kötöttem és szóltam Shawnnak hogy indulhatunk.
Amit eddig nem mondtam az az hogy Shawnnak van egy kocsija, szóval azzal mentünk el a meccs helyszínére, ami egy közeli pályán lesz megrendezve, mivel az iskoláé, eléggé kicsi egy ilyen meccs megrendezéséhez. A helyszínre 10 perc alatt oda értünk, így nekem volt kényelmes fél órám készülődni.
A srácokkal váltottunk még néhány szót, én meg mentem öltözni. 5 perc múlva már az öltöző melletti kis pihenőbe voltam, ahol ott volt Shawn, Nash és Cam; na meg pár srác az ellenfél csapatból.
- Hé, ki ez a csaj? - kérdezte szemöldök huzogatva az egyik srác. Shawnnak már feszültek az izmai, de csak leimtettem.
- Az aki a golyóiddal fog focizni, ha nem veszel vissza! - oltottam le kapásból, mire mindenki "huuuu..." - zni kezdett. Mikor leültem a fiúk mellé, Nashsel le is pacsiztam.
- Ezt még megbánod, kiscsaj! - mondta bosszúsan a srác akit vérig sértettem, majd dühösen kisétált a teremből.
Mi még beszélgettünk egy klicsi, majd megszólalt a hangosbemondó, hogy a meccs 10 perc múlva kezdődik...

Az első lány a foci csapatban ♡BEFEJEZETT♡✔️Where stories live. Discover now