22.✔️

1.7K 86 0
                                    

Február 1. Csütörtök

Végre! Kész vannak az albumok! Végre egy kis pihi. Alig vártam már ezt a napot. Kész vannak az albumok, a 12.-esek meg is kapták őket. Soha többet nem vállalok osztály fotózást. Nincs az az Isten hogy én még egy ilyet elszenvedjek.
Fáradtan dőltem le az ágyon, miközben a tévét néztem. Liam suliban, Shawnt meg elzavartam bevásárolni.
A pihenésemet a csengő irritáló hangja zavarta meg. Morgolódva mentem le, miközben az is megfordult a fejembe hogy nem nyitok ajtót, mintha itthon se lennék. De én egy kedves nő vagyok így ajtót nyitottam. Az ajtóban Cam állt.
- Szia! - öleltem át, mosolyogva.
- Szia, Törpilla. - na igen. Majdnem egy fejjel magasabb nállam.
- Már mondtam hogy ne hívj így. - morogtam a mellkasába.
- Talán zavar, Törpilla? - kérdezte, és le merném fogadni hogy közben elvigyorodott.
- Nagyon vicces. - forgattam meg a szemeim. - Na, gyere be, ha már kikeltettél a pihe puha ágyikómból. - engedtem el, majd bentébb jöttem. Ő is követte a példámat és a kanapéra levágódva várta hogy mellé huppanjak. Leülve mellé egyből elterültem, így a lábam az ölében landolt.
- Hallom befejezted az albumokat. - szólalt meg egy kis idő után mosolyogva.
- Ne is mondd. Azt hittem sose lesz vége. Főleg hogy az ikrek szabira mentek. - forgattam a szemem. - De nem baj, most én veszek ki 3 hét szabit. Így van időm pihenni. - ekkor nyílt a bejárati ajtó. Kimenve az előszobabába megláttam Shawnt két nagy zacsival a kezében.
- Szia! - nyomtam mosolyogva egy puszit a szájára, majd a zacsikért nyúltam.
- Szia...sztok! - mondta mikor meglátta Camet a kanapén szétterülve.
- Csá! - intett.
- Mindent megvettél? - nézrem Shawnra, miközben kipakoltam a zacsikat.
- Igen. - jött oda segíteni.
- Sandra, Liam hánykor végez? - jött oda Cam.
- Egykor. Mert? - néztem rá kérdőn.
- Elmehetnék érte a suliba. Liz 12-kor végez, meglephetném. - vázolta fel az ötletet.
- Jó nekem mindegy. De akkor indulj, mert fél 12.
- Ok. Akkor majd tala. - intett és a cipőjét felvéve elindult ki.
Amúgy Liz, azaz Liza Cam lánya. Camnek van egy felesége akit Antóniának hívank. Liam oda meg vissza van Lizért, aki csak egy évvel kisebb nála.
Miután kipakoltunk elkezdtem elkészíteni a kaját. Úgy másfél óra múlva Cam, Liz és Liam is megjöttek. Addigra már a kaja ki volt téve, hűlni.
Mindenki csendben elfogyasztotta a neki kirakott ételt majd a kicsik, bele értve Camet kimentek az udvarra, én meg Shawn pedig kimentünk a parkba sétálgatni. Épp egy padon ültünk, mikor Shawn megszólalt.
- Tudod min gondolkodtam eddig? - kérdezte, mire kérdőn néztem rá.
- Min? - tettem kezem kezére.
- Azon hogy milyen rég óta együtt vagyunk, és hogy milyen erős a kapcsolatunk. Mert kibírta azt is mikor én tahó módra a kariert választottam és nem téged, vagyis titeket. Most mégis itt vagyunk és azon gondolkodom hogy meglérdezzem-e.
- Shawn, mire akarsz kilyukadni, és mit akarsz megkérdezni? - néztem rá furcsán.
- Ezzel arra karok kilyukadni, hogy baromi erős a kapcsolatunk. És hogy milyen rég óta tart. Ezért meg akarom kérni a kezed. - Nézett a szemembe, mivel eddig végig a földet pásztázta. Döbbenten néztem rá.
- Szóval... - nyúlt a zsebébe - hozzám jönnél, feleségül? - vett elő egy gyűrűt.
- Te jó ég... - suttogtam. - Istenem Shawn, még jó hogy igen. - öleltem őt jó szorosan magamhoz, amit viszonzott is. Egy rövid időre eltolt magától, de csak annyira hogy felhúzza rám a gyűrűt, de ezután rögtön, hosszasan megcsókolt.

Az első lány a foci csapatban ♡BEFEJEZETT♡✔️Donde viven las historias. Descúbrelo ahora