2✔️

3.6K 150 0
                                    

A nap további része gyorsan eltelt. Egy-két személy próbált velem beszélgetni, de én nem nagyon nyitottam feléjük. Aztán meg persze feladták. Nem is bánom. Elég nekem Shawn. Meg amúgy ő itt a legnormálisabb. Volt olyan aki beszólt nekem hogy a labdába se tudok rúgni, nem hogy a suli legjobb focisa legyek. Olyan az előző sulimban is volt. Egy időben én is voltam lúzer, csak hát kitudódott hogy baromi jól focizok.
Jelenleg a labdával a kezembe és Shawnnal az oldalamon megyek le a focipályára. Elérve egyből a kapuba állok. Szerencsére üres a pálya, szóval csak simán kapura rúgtunk. Azaz Shawn rúgott, én védtem. Ahhoz képest elég jó. Alig tudtam kivédeni a rugásait, és még így is berúgott 5-öt, fél óra alatt.
Kifulladva dőltünk neki a akpufának.
- Ügyes vagy, te gyerek. - néztem rá elismerően
- Kössz - nézett vissza rám, egy halvány mosoly kíséretében.
Pár perc múlva újra felálltunk és folytattuk. Ekkor egy csapat srác jelent meg a pályán
- HÉ! LÚZER BANDA, LE A PÁLYÁJÁRÓL!!! - ordította egy szöszi magas srác. Mögötte volt egy magas hosszú barna hajú és kék szemű srác, egy barna hajú felhőkarcoló barna szemekkel, egy kicsit alacsonyabb szintén barna hajú és kék szemű srác. Volt ott még alacsony szöszi, és egy magas barna.
- Nem a tiétek a pálya, szóval eszünk ágában sincs innen elmenni. - vontam vállat.
- Szerintem inkább menjünk innen. - motyogta Shawn halkan, mikor mellém sétált.
- Kislány, a foci a fiúk sportja, nem egy ilyen törékeny kicsilányé - jött oda hozzám, majd úgy beszélt velem mintha 5 éves lennék.
- Alkut ajánlok. - mondtam, mire kérdőn nézett rám, szóval folytattam - Ha 30 perc alatt berugsz nekem 5 gólt akkor elmegyünk
- Legyen 15 perc. Nem lesz nehéz. - vigyorodott el.
- Legyen! 15 perc! Valaki számolja! - az utóbbi mondatot a többi srác felé intéztem, akik egyből előkapták a telójukat.
- Most van 40! 55-kor szólok! - szólalt meg a hosszú hajú kék szemű.
Mindenki lement a pályáról. Csak én és Ő maradtunk. Beálltam a kapuba, ellenőriztem hogy középen állok-e, ő beállt a 11-eshez és készült a rúgáshoz, majd rúgott. Kivédtem. Ez ment addig amíg be nem kiabált Mr. Kékszem hogy 5 perc van hátra. Nekifutásból rúgott. Kivédtem, de a kezem majdnem kicsavarodott. Rúgott még párat, de egy se ment be.
- LEJÁR AZ IDŐ! - kiabálták egyszerre, mire én eljöttem a kapuból. A bal csuklóm nagyon fájt és picit vörös is volt. Az utolsó rúgás nagyon erősre sikeredett neki. Csak az ment be, de az is csak azért mert kifordult a csuklóm. De szerencsére vesztett. Bár mostmár mindegy, a csuklóm miatt nem tudok tovább védeni, rúgásban meg szar vagyok. Shawn is észre vette hogy valami nem oké az eldeformálódott csuklómmal.
- Minden oké? - tette szóvá.
- Persze, csak kicsit fáj a csuklóm. Holnapra elmúlik. - legyintettem.
- Uuu, király voltál kiscsaj! - gyűltek körém a srácok, a vesztes szőkét leszámítva.
- Elképesztő voltál! Porig aláztad! - ujjongva mondták.
- Kétszer olyan jó vagy mint mi összevéve!
- Kössz fiúk. De szerintem én megyek. - masszíroztam tovább a csuklóm.
- Nagyon fáj? - kérdezte Shawn.
- Nem vészes, de hazamennék. - mosolyodtam el biztatóan, s elindultam Shawnnal az oldalamon vissza a táskákért.
- Hé, várj! - futott utánunk a Mr. Kékszem. - Nincs rendes kapus a csapatba. Mit szólnál ha bevennénk. - ajánlotta fel, mire nekem felcsillant a szemem
- Benne vagyok! - mondtam boldogan...

Fojt. Köv.

Az első lány a foci csapatban ♡BEFEJEZETT♡✔️Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ