7✔️

2.6K 120 2
                                    

MÁSFÉL HÓNAPPAL KÉSŐBB:

Itt a lánykérés szezon. De ne haladjunk ennyire előre. Először is ami történt az eddigiekben:
A hülye tanügyminisztérium a múlthétre tette az érettségit. Azaz múlthéten megírtuk. Nem számítok valami jóra, de azért gázra se.
Két hét múlva vége a sulinak, három hét múlva meg lesz a foci bajnokság, ahol már hivatalosan is én vagyok a kapus. Az oszi számít rám, ahogy a csapat is, így a legtöbb időmet gyakorlással töltöm. Így kicsit el is távolodtunk Shawnnal egymástól. Ő otthon ül, és az anyjával meg a húgával szokott videochatalni - majd erről is mesélek - én meg a csapattal gyakorlok a bajnokságra.
Akkor vissza térve Shawnra. Az apját lecsukták. Ez mind a kettőnknek nagy megkönnyebbülés volt. Shawnnak elmúltak a rémálmai, aminek az lett az eredménye hogy mind a ketten kipihentebbek vagyunk.
Kicsit rátérve az anyjára és a húgára. Ők most költözbek Torontóba, de erről Shawn még nem tud. Mivel pár nap múlva lesz Shawn 18. születésnapja ezért ezzel lepjük meg. (Tudom hogy Shawnnak nem most van a szülinapja, de most így jön ki a story-szerk)
Kb. ez minden ami fontos lehet. Szóval akkor térjünk vissza a jelenbe.
Itt a lánykérés szezon. Két hét múlva bál. Már egy ideje gyakoroljuk a táncot, ami szerencsére eléggé jól megy. Engem még nem hívtak el. Az igazat megvallva azt akarom hogy Shawn hívjon meg. De még nem tette. Ha nem hív el senki akkor nem fogok elmenni a bálba, ez már biztos. Ott leszek a diploma osztón, de utána haza és nem a bálba fogok menni. Nem égetem magam azzal hogy egyedül leszek ott.

DIPLOMA OSZTÓ NAPJA:

Huha. Nagyon izgulok. Ma kiderül hány százalékot értünk el érettségin. 8-tól 10-ig diploma osztó, este 7-től pedig bál. Eddig senki sem hívott meg. Na jó azóta ketten is bepróbálkoztak, de azt hazudtam hogy van párom. Igazából nagyon vágyom arra hogy Shawn hívjon meg. De nem tette.
Itt állok a kék egyenruhában és várom hogy kimondják az eredményeket. Az osztályfőnöknő ott áll a színpadon és készül felolvasni az eredményeket.
- Adam Parker! 73%
- Thomas Blu! 89%
- Jhonny Holms! 61%
- Herold Morgan! 50%
- Kimberlly Morgan! 49%
- Hermione Rayes! 80%
- Maya Kroon! 69%
- Talia Moon! 79%
- Madison Moon! 69%
- Taylor Jane! 32%
- Cole Moris! 87%
- Luke Jhons! 58%
- Lucy Wolf! 89%
- Luna Moon! 68%
- És akkor jöjjön a két kiemelkedő eredmény, ami átlépte a 90, sőt még a 95%-ot is.
- Shawn Mendes 96% és Kassandra Brook 99%! - Úristen! Benne vagyok a a kiemelkedők közt. És Shawn is. És mi az hogy 99%? Te jó ég!
Shawnnal mosolyogva mentünk fel az emelvényre. A tanárnő mosolyogva adta át a két diplomát, majd ő lement a szinpadról. Már én is készültem lemebni, mikor Shawn megfogta a vállam és vissza húzott. Ekkor már egy csokor rózsa volt a kezében és előttem térdelt.
- Eljönnél velem ma este a végzős bálba? - szemembe könnyek gyűltek. Lábamból kiszállt az összes erő, így a földre roskadtam. Mivel így Shawnnal párhuzamosan voltam, ezért csak szorosan átöleltem és elmotyogtam egy igen szerűséget. Mindenki tapsolt, de engem csak Ő érdekelt...

Az első lány a foci csapatban ♡BEFEJEZETT♡✔️Where stories live. Discover now