3. fejezet: Lucifer múltja

1.2K 62 14
                                    

Emily a patak parton ülő, gondolataiba mélyedt Lucifert nézte. Pár napja elvesztette egyik legfontosabb barátját és azóta a férfi nem volt önmaga, hallgataggá és rosszkedvűvé vált. Tudta Emily, hogy Mephisto nagyon fontos személy volt a férfi életében és hogy nagyon nehezére esik ezen túltenni magát. Ez mutatta a nőnek, hogy Lucifer-nek nagyon is vannak érzései, még ha nem is mindig mutatta azokat. Kivéve persze neki és a barátainak, akik közel álltak hozzá.

A nő nem tudta, hogy segíthetne a férfin, hogy visszatérjen az a régi vidám és persze perverz ördög, aki barátja halála előtt volt. 

Emily végül odament a férfihoz és leült mellé, a fejét pedig a férfi vállára hajtotta. Tudta, hogy a közelsége talán egy kicsit enyhíti a férfi fájdalmát.

- Lucifer, kérlek, térj vissza hozzám. Ez nem te vagy. Hiányzik a régi Lucifer - suttogta a nő és Lucifer ránézett azokkal a szomorú szemeivel.

- Sajnálom, szépségem, de egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy Mephisto nincs többé. - sóhajtott a férfi szomorúan. - A halála nem csak engem, de az egész Poklot megrázta. Engem, mert egy nagyon fontos személyt vesztettem el, a többiket pedig csak azért mert elvesztették az urukat. Máris követelik tőlem, hogy válasszak új démonlordot a helyére, pedig még csak alig pár napja halt meg és engedtük a testét a fortyogó láva emésztő tűzébe. Senkit nem érdekel, hogy egy nagyszerű férfit vesztettünk el. Egyedül talán csak a lánya és Zathis az, aki rajtam kívül nehezen viseli a hiányát. Ilyen esetekben mindig elgondolkodok, ha már én vagyok a Pokol Ura, úgy is kéne viselkednem. Fel se kéne fognom ezeket, hiszen rajta kívül rengeteg démon van még, de én nem vagyok démon, én csak egy bukott angyal vagyok, akinek érzései vannak. Nem tudom olyan könnyen elengedni őt.

Emily felemelte a fejét a férfi válláról és megcsókolta az arcát.

- Látod, ezért kedvellek téged, mert annak ellenére hogy te vagy a Pokol Ura, egy nagyon szerethető alak vagy - mosolygott rá a nő és Lucifer erre végre vágott egy vigyort.

- Szóval kedvelsz és szerethető alak vagyok számodra? - kérdezte vigyorogva a férfi és átkarolva a nő nyakát közel húzta magához őt. - Mégis mennyire vagyok szerethető? Áruld csak el, szépségem - harapta meg gyöngéden Emily fülét, aki erre felnyögött halkan.

Örült, hogy a férfi így viselkedett, mert ez mutatta, hogy kezd visszatérni. Ezért hagyta, hogy a férfi kényeztesse a csókjaival, mert így legalább érezhette, hogy Lucifer végre a felejtés útjára lépett. 

- Ne tulajdoníts nagy jelentőséget ennek az egésznek, Lucifer - mondta a nő halkan, miközben a férfi a nyakát csókolta. - Az, hogy kedvellek, még nem jelenti azt, hogy ágyba bújok veled.

- Nem muszáj az ágyba mennünk, ha nem akarod, felőlem itt is megtörténhet - kacsintott a férfi és Emily erre megjátszott dühvel megpróbált kiszabadulni.

- Eressz el, te perverz ördög!  - mondta a férfinak, aki csak mosolygott a szabadulási kísérleten. - Mégis milyen piszkos fantáziád van neked? Nem mindenki olyan, mint te. Akkor se adnám oda magam neked ezen a helyen, ahol mindenki láthat minket, ha halálos sebbel feküdnél itt és az lenne az utolsó kívánságod - mérgelődött a nő, mire Lucifer felkacagott, majd megcsókolta a nő haját.

- Köszönöm, megmutattad, hogy az életnek folytatódnia kell és nem kesereghetek olyasmiken, amit már nem változtathatok meg - mosolygott a nőre. - Miattad vagyok képes tovább lépni, mert te itt vagy nekem és nem engeded, hogy a sötétség magába szívjon. Emiatt a képességed miatt akarlak egyre jobban és jobban. Csókokkal akarom elhalmozni a tested minden egyes pontját és a kezemmel olyan helyeken akarlak érinteni, hogy elveszítsd a fejedet. El akarok merülni veled az élvezetek tengerében, hogy végül a sikolyaiddal fejezd ki számomra mennyire élvezed, és hogy sokáig meg se tudj mozdulni  - mondta Lucifer és a nő kapkodó lélegzettel hallgatta a férfit. - Ez az amit veled akarok tenni, de én betartom az ígéretem még ha majd szétfeszít is a vágy irántad, de nem teszek veled semmit, amíg nem derítsük ki a múltad - engedte el végül a nőt és Emily zakatoló szívvel távolodott el tőle.

Angyal Krónikák 2. - Lucifer, a Pokol Ura ✔Where stories live. Discover now