9. fejezet: A Pokol Urának haragja

1.1K 45 18
                                    

Michael egészen elmerülve csókolta a lányt, majd szorosan magához vonta karcsú testét. A lányt csókolni maga volt a tiszta élvezet, amit az arkangyalok vezéreként nem engedhetne meg saját magának.

Azonban nem tudott ellenállni a lány csábító ajkainak, amik olyan bűnökre csábították, amitől férfinak érezte magát. Elvégre ő is csak az volt. Egy férfi, aki a rengeteg harc között végre talált magának egy fénysugarat.

A férfi csókja hevesebbé vált, majd hirtelen megragadta a lányt a combjainál és felemelte őt. Cassandra átfonta lábaival a férfi derekát, majd karjait az arkangyal nyaka köré fonta.

Ezzel a mozdulattal olyan közel kerültek egymáshoz, hogy érezhették a másik domborodó testrészeit, amitől mindketten felnyögtek mert olyan jó érzés volt számukra.

Végül Michael nem bírta tovább visszafogni azon vágyát, hogy tüzetesebben is megvizsgálhassa a lányt és megfordulva visszatért a sziklához, ahova leültette őt. A csókot abba sem hagyva Michael keze a lány combjairól felkúszott a hasára, majd a melleire.

Cassandra félbeszakította a csókot, mikor megérezte a testén Michael kezeit. A férfi a csóktól még kissé zihálva lassan csókolni kezdte Cassandra nyakát, majd ajkai egyre lentebb csúsztak. A lány soha nem gondolta volna, hogy a mindig távolságot tartó arkangyal egyszer így fogja kényeztetni.

A férfi keze, ami a mellein voltak lassan kigombolta a lány felsőjét, amit aztán levéve felfedte Cassandra vörös csipkével borított melleit. Michael kissé döbbenten nézte, majd szemeiben fellobbant a vágy szikrája.

A lány kissé elpirulva próbálta takarni magát, hiszen bármilyen furcsa is volt, de démon létére szégyenlős volt.

Michael halványan elmosolyodott a lányon, majd megfogta Cassandra kezét.

- Nincs semmi baj, démonlány, gyönyörű vagy, igazi csábító tünemény - suttogta a férfi, majd újra megcsókolta a lányt, aki csak csók közben kezdett megnyugodni végre.

Kezét kihúzta a férfiéből és kigombolta Michael ingét, majd széttárva azt ráfektette kezeit a mellkasára. Lágyan simogatta a bársonyos bőrt, mire kapott egy halk morgásszerű hangot a férfi szájából.

A férfi félbeszakította a csókot és a lány vállára hajtotta fejét, hogy elrejtse egyre inkább vágyakozó pillantását.

- Nem tudom, mit tettél velem, démonlány, de egészen elvesztem a fejem a csókjaidtól - suttogta a férfi.

- Talán bűbájt vetettem be, mint ahogy az egy démontól elvárható - mondta a lány, mire Michael ráemelte pillantását. 

- Démoni bűbáj rajtam nem fog, mert nekem van a legerősebb védőburkom az arkangyalok között - mondta a férfi komoly arccal.

- Dicsekvő és arrogáns angyal vagy, ugye tudsz róla, cukorfalat? - kuncogott fel a lány, amit Michael egy halvány mosollyal díjazott, hiszen úgy tűnt a lány kezd visszatérni régi viselkedésmódjához.

 - Ez nem dicsekvés, ez az igazság - mondta Michael, mire a lány újra felkuncogott, de végül újra elkomolyodott. - Michael, komolyan beszéltem az előbb, nem kéne többet találkoznunk. Jobban tetted volna, ha tartottad volna magad a megállapodásunkhoz és nem jöttél volna közel hozzám - fordította el a fejét a lány.

Michael fürkésző tekintettel nézte a lányt, mert nem értette mi ütött a lányba már megint. Évek óta üldözte őt Cassandra és Michael többször is elküldte magától, de a lány mindig visszatért. Nem értette mi változott meg.

- Démonlány, azért jöttem ide hozzád, mert nem tudtam neked ellenállni. Te se tudsz ellenállni nekem. Akkor miért ne találkozhatnánk? - kérdezte a férfi, mire a lány érdeklődve nézett rá.

Angyal Krónikák 2. - Lucifer, a Pokol Ura ✔Where stories live. Discover now