6. fejezet: Hullámok tengerén🔞

1.3K 53 23
                                    

Lucifer gyöngéden nézte a szőnyegen fekvő nőt, aki zakatoló szívvel és kissé kapkodó lélegzettel nézett fel rá. Egyszerűen meseszép volt ahogy a csók után felduzzadt ajakkal és kissé zilált hajával nézett fel rá.

Nem tudott ellenállni a varázsának, lehajolt és hevesen megcsókolta újra és újra. Nem tudott betelni a csókjaival és azokkal a kényeztető kezekkel, amik jelenleg is a hátát simogatták. Ettől csak még hevesebben csókolta a nőt, majd gyöngéden szétfeszítette ajkait és bejutásért könyörgött.

Emily nagyot nyögve beengedte és a nyelvük heves táncot járt egymással, nem tudtak betelni a másik ízével. A nő nem gondolta volna, hogy egy férfitól ennyire el tudja veszíteni a fejét, de pontosan ez történt.

A férfi mestere volt a csókolózás terének, úgy csókolta őt, mintha az lenne az utolsó. Az egész teste bizsergett pedig a férfi még csak csókolta. Mi lesz, ha mást is tenni fog?

A férfi végül félbehagyta a csókot, de csak azért, hogy végigsimítson ajkaival a nő kecses nyakán és lassan kigombolva a blúzát, a mellei közzé csókolt. Emily felnyögött halkan és a férfi erre elvigyorodott.

Élvezte, mikor a nőből ilyen bársonyos hangocskák törtek fel, ami azt jelentette, hogy élvezte amit művelt vele. A férfi végül óvatosan lesegítette a nőről a blúzát, így már csak egy melltartó volt rajta felülről.

Lucifer kérdőn nézett a nőre, aki lassan bólintott jelezve, hogy leveheti azt is. A férfi csak erre várt és kikapcsolta a melltartó csatját, majd lassan leengedte róla a földre. Ezután levette róla a nadrágját is, így már csak egy alsónemű volt rajta.

A férfi egy ideig csak gyönyörködött a látványban. A nő egyszerűen meseszép volt és nem tudta vajon képes lesz-e betartani amit ígért, mert bizony nagyon vágyott már a nőre.

- Miért nézel ennyire? - kérdezte Emily kissé elpirulva.

- Imádlak nézni, olyan gyönyörű vagy és kívánatos, hogy a legszívesebben egész nap csak néznélek - mosolygott a nőre, majd lehajolt hozzá és megcsókolta megint, majd a csókot félbehagyva ajkait lecsúsztatta a nő nyakán.

A melleihez érve belecsókolt újra a keblek közzé, majd a kezeit rátette azokra és lágyan dörzsölni kezdte. Emily felnyögött és a csípőjét felemelte az érintés hatására.

A férfi gyöngéden masszírozta a puha halmokat, amitől Emily sűrűn nyögdécselni kezdett. Lucifer végül lehajolt és ajkai közzé vette az egyik mellbimbót, majd lassan nyaldosni és szopogatni kezdte, mint egy nyalókát.

Emily hangja erre felerősödött és Lucifer boldog volt, hogy ő csalta ki ezeket a hangokat. Az egyik kezével folytatta a másik melle masszírozását, míg a másik kezét a nő köldökére csúsztatta és azon körzött érzéki lassúsággal.

Lucifer végül kezelésbe vette a nő másik mellbimbóját is, amit szintén élvezettel kóstolgatott és nyaldosott. Végül lágyan beleharapott, amitől Emily halkan felsikkantott egyet.

- Mondtam már, hogy imádom a hangod mikor az élvezettől sikoltasz? - kérdezte vigyorogva Lucifer. - Attól az én vágyamat is feltüzeled.

- Perverz ördög vagy, Lucifer - pihegte a nő mosolyogva és a férfi felkuncogott.

- Valóban az vagyok, de csak te tudod kihozni belőlem ezt - mondta a nőnek, aki lehúzta magához és megcsókolta.

- Ahogy te is az egyetlen férfi vagy, akitől én magam is perverzzé válok és csak azt akarom, hogy minél több élvezetet adj nekem és én is neked - simogatta meg a férfi kidudorodó nadrágját. - Ah, úgy érzem van itt jócskán valami.

Angyal Krónikák 2. - Lucifer, a Pokol Ura ✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang