10. fejezet: Kétség

1K 47 14
                                    

Lucifer még mindig elgondolkozva nézte az egyre inkább ajkaihoz közeledő Andariel-t, aki úgy érezte nyert ügye van, hiszen a fejedelem nem tett semmiféle ellenkezést az irányba, hogy nem kéri a csókját.

A lány egyre közeledett és mikor már ajkaival, majdnem Lucifer ajkaihoz ért, a férfi megfogta a vállát és gyengéden eltolta magától, amitől a démon meglepetten nézett rá.

- Fejedelem, mi a baj? Hidd el egyetlen csókom elég lesz, hogy elhatározd magam melletted - mondta a lány és megpróbálta újra megcsókolni a férfit.

- Jól tudom, hogy igazad van, hogy valóban te lennél a legmegfelelőbb személy, hogy a szeretőm légy, de sajnálom, nem tudom rávenni magam. Ez méltatlan hely lenne a számodra, hiszen Mephisto lányaként nagyobb rangot érdemelnél - mondta Lucifer, majd megpróbált felállni a trónról, de a lány megragadta a kezét és könyörögve nézett fel rá.

- Fejedelem, engem nem érdekel a rang, engem csak te érdekelsz - mondta Andariel elpirulva. - Szeretlek téged, Nagyuram, és bár tudom, hogy te nem szeretsz engem. Nem érdekel, csak az, hogy melletted legyek, még ha csak a testem lehet is a tied, és nem fogadod el a szívemet, nem érdekel - állt fel a lány és megsimogatta a férfi mellkasát, majd kezét lentebb csúsztatva megpróbálta elérni azt a bizonyos részt, ami a férfiak ékessége.

A Pokol Ura azonban megragadta a kezét, mielőtt odaérhetett volna, majd kezet csókolt neki egy apró mosollyal az arcán.

- Sajnálom, hogy beleszerettél egy magamfajta átkozott angyalba, mert tényleg jobbat érdemelsz nálam, ahogy minden lány, aki kapcsolatba kerül velem - mondta keserűen a férfi, Emily-re gondolva, akinek szintén ugyanezt mondaná, mert a nő egyáltalán nem illik hozzá. - Sokkal jobbat érdemelsz annál, hogy csak a testedet használja az, akit te szeretsz. Más talán elfogadná ezt az ajánlatot, de én nem vagyok ilyen. A szívem mélyén én már csak egy arkangyal maradok, még ha már én vagyok az ördög maga.

- Akkor engedd meg, hogy megpróbáljam elnyerni a szívedet. Hadd legyek minél többet a közeledben, hogy belém tudj szeretni - simogatta meg a férfi arcát.

Lucifer megfogta a lány kezét és levette az arcáról. Nem akart udvariatlan lenni, de a lány kezdte már idegesíteni kissé, hogy nem értette meg, soha nem lesz köztük semmi. Nem csak azért, mert ő Emily-t szerette, hanem azért is mert Mephisto lányaként valahogy mindig csak úgy tekintett rá, mint egy kislányra. Ez pedig soha nem fog megváltozni, bármennyire is próbálkozott a lány.

- Andariel, nem fog sikerülni elnyerni a szívemet, hiszen én magam vagyok az ördög. Az ördögnek pedig nincs szíve, így soha nem leszek szerelmes - mondta Lucifer és elengedve a lány kezét lassan ellépett a trónjától és lehajolt a démonlány levetett köpenyéért és ráterítette. - A testedet pedig azért nem fogadom el, mert jelenleg meg van a szeretőm, aki elborít engem a csókjaival, a simogatásaival, a halk sóhajaival és az eget rengető élvezetekkel - mondta ki az igazat Lucifer és a lány megbántottan fordult a Pokol Ura felé.

- Az a halandó nő az? Mégis miben jobb, mint én? - kérdezte Andariel sértett hangon. - Egy halandó, hogy tudna neked annyi és nagy mértékben élvezetet adni, hogy még évek teltével is csak utána vágyakozol? Hiszen a halandók teste hamar elmúlik és semmi élvezetet nem tud nyújtani. Bizonyára már benne van a korban és már nem olyan finom és puha a bőre, mint nekem, aki ugyan idősebb vagyok annál a nőnél, de démon lévén sokkal simább és finomabb a bőröm annál a kivénhedt halandó nőnél - mondta a lány.

- Vigyázz, hogy beszélsz róla, Andariel! - kiáltott fel ekkor Lucifer mérgesen és szemei vörösbe fordultak. - Nem tűröm el, hogy sértegesd azt a nőt, akit szeretőmmé avattam, mert nincs semmi jogod hozzá. Lehet, hogy halandó, de százszor, nem inkább végtelenszer választanám őt szeretőmnek, mert Emily tudja hogy okozzon igazi élvezetet nekem. Úgy csókol engem és úgy simogassa a testem minden porcikáját, hogy attól úgy érzem a lelkem apró szilánkok esik. Ez az , amit Emily karjaiban érzek mindig, még ha csak egy halandó is, ezt pedig soha nem fogod tudni túlszárnyalni bármilyen csábító démon is vagy. Most pedig távozz, kérlek, mert bár a barátom lánya vagy, de most rettentően felmérgesítettél és nincs kedvem téged nézni tovább - intett a kezével a kijárat felé Lucifer.

Angyal Krónikák 2. - Lucifer, a Pokol Ura ✔Where stories live. Discover now