~Ε Ν Α~

58 8 0
                                    

Τη νύχτα του πάρτυ...

Η Kat φεύγοντας από το μπάνιο, έφτασε αστραπιαία στον επάνω όροφο του κτιρίου. Κλειδώθηκε στο μπάνιο του δωματίου της. Πήγε στο νιπτήρα και κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέπτη. Αμέσως δάκρυα μπλόκαραν το οπτικό της πεδίο και άρχισαν να τρέχουν. Έκαιγαν τα μάγουλα της, συνέχισε να κλαίει με λυγμούς.

Πως μπόρεσε να πιστέψει πως ο Mack άλλαζε; Πώς ,ίσως, άρχιζε να του αρέσει η Kat; Αυτές οι σκέψεις πλημμύρισαν το μυαλό της. Η εικόνα του Mack και εκείνης της κοπέλας στο μπάνιο, έκανε την Kat να κλαίει ακόμα περισσότερο. Σαφώς η κοπέλα εκείνη ήταν πιο ωραία  από αυτή και ήταν λογικό ο Mack να την θέλει, όμως νόμιζε πως ο αγαπημένος της άλλαζε. Έκανε λάθος. Σκεφτόταν πως ο Mack ήταν το ίδιο άκαρδο και εγωκεντρικό γουρούνι, όπως εκείνο το πρωί που είπε στον Jay πως δεν υπήρχε περίπτωση να του αρέσει η Kat. Εκείνη τη στιγμή είχε το ίδιο  αίσθημα με τότε. Ένιωσε ξανά την απόρριψη του. Καλά, όχι άμεσα αλλά έμμεσα. Πίστευε πως αυτό υποδήλωνε η συμπεριφορά του. Για ακόμα μια φορά της είχε κάνει ξεκάθαρο ότι ήταν ανεπιθύμητη. Και η ίδια η Kat αναρωτιόταν γιατί συνέχιζε να ασχολείται μαζί του. Δεν το άξιζε. Πίστευε πως της συμπεριφερόταν απαίσια. Αυτή όμως ακόμα ασχολούνταν. Δεν μπορούσε να μην ασχολείται αφού τον αγαπούσε. Και τον αγαπούσε πολύ. Αδυνατούσε να τον ξεπεράσει. Που να γνώριζε όμως την αλήθεια...

Αν ήξερε πως ο αγαπημένος της ήταν  τύφλα στο μεθύσι, ίσως να έβλεπε με άλλο μάτι όσα έγιναν  και να μην στεναχωριόταν. Δεν το έκανε επίτηδες. Δεν ήξερε καν τι έκανε για την ακρίβεια.

Η Kat ένιωθε πολλά πράγματα. Δεν ήξερε τι ακριβώς ήταν αυτό που ένιωθε. Άγχος; Θυμός; Στεναχώρια; Οργή; Δεν ήξερε. Ήξερε όμως πως ο Mack την ειχε ξαναπογοητεύσει και θα τον έσπαγε ευχαρίστως στο ξύλο αν τον είχε μπροστά της.

Σε μια έκρηξη θυμού, εξαπέλυσε ένα  κύμα αέρα που έκανε άνω- κάτω το μπάνιο. Άρχισε να χτυπά την πόρτα του μπάνιου. Έχωνε μπουνιές σε αυτή, ήθελε να ξεθυμάνει. Χτυπούσε με δύναμη, τόσο δυνατά που προκάλεσε στην πόρτα ένα βαθούλωμα. Όταν το είδε αυτό σταμάτησε. Είδε πως είχε τραυματίσει ελαφρά την γροθιά της. Κατάλαβε πως είχε ξεσπάσει αρκετά. Ένιωθε ήδη καλύτερα.

Ξαναεπέστρεψε στον νιπτήρα. Το νερό έτρεξε στα χέρια της. Ήταν κρύο και τη δρόσισε. Την ηρέμησε ακόμα περισσότερο. Καθάρισε την πληγή της.

Όταν κοίταξε το είδωλο της στον καθρέπτη τρόμαξε. Από το κλάμα το μακιγιάζ της είχε χαλάσει. Η μάσκαρα έτρεχε στο πρόσωπο της και είχε μουτζουρωθεί. Ήταν κατακόκκινη με μαύρες πινελιές. Της θύμισε το πως ήταν τα θύματα του Dragonar όταν ήταν μαγεμένα.

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Where stories live. Discover now