~Τ Ρ Ί Α~

38 8 0
                                    

Το επόμενο απόγευμα...

Όλο το πρωί, οι πέντε ήταν για τα καλά κοιμισμένοι. Η χθεσινή νύχτα ήταν τελικά γεμάτη περιπέτειες και το γεγονός ότι είχαν ξαγρυνήσει δεν βοηθούσε την κατάσταση. Επομένως, αυτό που χρειάζονταν ήταν ξεκούραση. Όλοι τους ήθελαν να ξεχάσουν τα χθεσινά. 

Ήθελαν μόνο να κάνουν ένα πάρτυ και να περάσουν καλά. Ένα πάρτυ για να ανταμειφθούν οι κόποι τους, αλλά ούτε αυτό δεν μπορούσε να γίνει. Πάντα έπρεπε κάτι να πηγαίνει στραβά. Υπήρχαν πλέον πέντε πληγωμένα άτομα και ένας επισκέπτης που θόλωνε τα νερά.

Ήταν νωρίς το απόγευμα όταν ο Jay ξύπνησε. Ένιωθε πως δεν είχε ξεκουραστεί πλήρως αλλά και πάλι σηκώθηκε. Πήγε κάτω, στον χώρο του μαγαζιού όπου, προς έκπληξη του, ήταν όλα συμμαζεμένα. Ανακουφίστηκε που δεν είχε να συμμαζέψει το μαγαζί. Η Lolita εμφανίστηκε.

Αυτή λογικά είχε καθαρίσει. Ο Jay αμέσως σκέφτηκε πόσο τυχερός ήταν που είχε την Lolita. Αυτή έκανε σχεδόν τα πάντα σχετικά με το μαγαζί. Το πρόσεχε όταν έφευγαν, καθάριζε, βοηθούσε με τις παραγγελίες και δεν έλεγε ποτέ τίποτα. Μπορεί να ήταν ανδρωειδές, αλλά ήταν πολύ απαραίτητη.

"Γεια σου Jay. Τι κάνεις; ξεκουράστηκες;", τον ρώτησε.

"Ναι. Εσύ τακτοποίησες όλο το μαγαζί;"

"Ναι!"

"Έπρεπε να μου πεις να σε βοηθήσω, δεν χρειαζόταν να τα κάνεις όλα μόνη σου. Θα πρέπει να ξύπνησες πολύ νωρίς!"

Η Lolita χασκογέλασε και πήγε στην μπάρα. Έδωσε εντολή στην καφετιέρα να φτιάξει καφέ.

"Κουράζονται τα ανδρωειδή Jay;"

"Δεν ξέρω! Ίσως! Δεν πρέπει να φορτίζεται τις μπαταρίες σας ή κάτι τέτοιο; Τέλος πάντων... Αποσύρθηκες νωρίς από το πάρτυ;"

"Έφυγα όταν είδα πως αδειάζει το μαγαζί. Ελπίζω να μην πειράζει. Θες γάλα στον καφέ;"

Ο Jay έγνεψε "Όχι".

"Γιατί δεν καθόσουν να χαλαρώσεις με τους άλλους;", ρώτησε ο Jay όμως σκέφτηκε πως δεν πολύ-χαλάρωσε το προηγούμενο βράδυ.

Η Lolita χαμήλωσε το βλέμμα της.

"Δεν νομίζω πως μου αρμόζει να είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους...", είπε δειλά.

Φάνηκε να είχε ντραπεί, αν ήταν άνθρωπος σίγουρα θα είχε κοκκινίσει. Ο Jay παραξενεύτηκε, θα έλεγε κανείς πως ένιωθε κάποιο συναίσθημα, σαν άνθρωπος. Παρατήρησε πως το τσιπάκι λειτουργίας της ήταν κίτρινο, κατι επεξεργαζόταν. Ο Jay θέλησε να καταλάβει τι της συνέβη.

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Where stories live. Discover now