~Ε Ι Κ Ο Σ Ι Ο Κ Τ Ω~

37 8 2
                                    

Rip... (?)

Το επόμενο πρωί...

Η Kendyle χτύπησε την πόρτα του δωματίου της δυνατά, προσπάθησε να την ανοίξει, όμως η Kat την είχε κλειδώσει. Φώναζε το όνομα της, αλλά δεν έπαιρνε απάντηση. Φοβήθηκε πως είχε πάθει κάτι. Το προηγούμενο βράδυ είχε ακούσει τον τσακωμό της Kat και του Mack, παρ' ολ' αυτά δεν παρενέβη διότι ήταν "απασχολημένη" με τον Tyler. Κατάλαβε ότι το πράγμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού βρήκε τον Mack αποκοιμισμένο έξω από την πόρτα του δωματίου.

Ήθελε να μάθει τι συνέβη όμως δεν μπορούσε, δεν προλάβαινε. Ο Tyler, η Kendyle και ο Jay ξύπνησαν από το ίδιο φως στα Cressendican τους. Υπήρχε νέα ένδειξη επίθεσης και έπρεπε οπωσδήποτε να φύγουν. Ο Dragonar είχε κάνει την επανεμφάνιση του πιο νωρίς απ' ότι περίμεναν.

Η Kendyle συνέχισε να χτυπά αλλά η Kat δεν απαντούσε. Ήταν έτοιμη να σπάσει την πόρτα και προειδοποίησε ότι θα το έκανε ώσπου άκουσε τελικά την πόρτα να ξεκλειδώνει.

Τρόμαξε όταν είδε την Κat. Πίσω από την πόρτα στεκόταν ένα άλλο κορίτσι. Δεν υπήρχε περίπτωση να είναι η γνωστή Kat. Τα μάτια της ήταν πρισμένα και το άσπρο, στο εσωτερικό, είχε γίνει κόκκινο, μαύροι κύκλοι είχαν σχηματιστεί κάτω από τα μάτια της. Τα μαλλιά της ήταν ανάκατα και το σώμα της ήταν πιασμένοι σε κάθε του σημείο.

"Τι στην ευχή σου συνέβη;", ρώτησε η Kendyle ανήσυχη, "Που κοιμήθηκες;"

Η Κat την πλησίασε και την πήρε αγκαλιά, πραγματικά ήταν το μόνο που χρειαζόταν εκείνη την στιγμή.

"Στο πάτωμα... Τι θες;"

"Πρέπει να φύγουμε γρήγορα...", της είπε και την τράβηξε από το χέρι.

"Τι; Όχι τώρα!", κλαψούρισε η Kat.

Για πρώτη φορά η Kat δεν είχε όρεξη να δώσει τον κόσμο. Το ιδανικό για αυτή θα ήταν να μείνει στο κρεβάτι της όλη μέρα. Δεν ήθελε να δει και να ακούσει κανένα. Είχε ένα μεγάλο βράδυ και είχε σκεφτεί πάρα πολλά πράγματα.

Όταν πήγαν στα αγόρια, την κοίταζαν τρομαγμένοι, αλλά δεν την σχολίασαν, κατάλαβαν αμέσως ότι είχε γίνει χαμός το προηγούμενο βράδυ. Η Kat έρριξε μια γρήγορη ματιά στον Mack. Την κοιτούσε κατάματα. Τα γαλάζια μάτια του ήταν καρφωμένα πάνω της κοιτάζοντας τη με λύπη.

Χωρίς να χάσουν λεπτό έφυγαν από το σπίτι και τηλεμεταφέρθηκαν στο κέντρο της πόλης, έξω από το δημαρχείο.

Ο Dragonar είχε πράγματι βρει ένα νέο θύμα για να βασανίσει... Την είσοδο του δημαρχείου είχαν καλύψει όπως πάντα ανδρωειδή και ρομπότ, όμως αυτή την φορά υπήρχαν μόνο μεγάλα και δυνατά μηχανήματα. Ο κόσμος που βρισκόταν στο δημαρχείο  προσπαθούσε να φύγει όμως τα ρομπότ τους εμπόδιζαν και τελικά τους εγκλώβισαν στο κτήριο.

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz