~Δ Ε Κ Α Ε Ν Ν Ε Α~

35 6 0
                                    

Μια μέρα αργότερα...

Η Kat έτρεξε γρήγορα στο γραφείο του Jay και πήγε στη βιβλιοθήκη. Πριν κάνει την οποιαδήποτε κίνηση, ο Tyler μπήκε στο δωμάτιο και την άρπαξε από το μπράτσο.

"Kat, τι νομίζεις ότι κάνεις; Πρώτα θα πάμε να τον βρούμε και να αντιμετωπίσουμε τα ρομπότ."

Η Kat προσπάθησε να του αντιμιλήσει αλλά δεν μπορούσε. Ήθελε να πάρει την καρδιά του Freddie στην μάχη, αλλά κάτι τέτοιο ηταν παρακινδυνευμένο. Τελικά η Kat υποχώρησε και βγήκαν έξω. Οι υπόλοιποι είχαν ήδη βγει έξω από την παμπ.

Ο Tyler είπε στην Kat ότι οι άλλοι κατευθύνονταν στο κέντρο της πόλης , εκεί όπου ερχόταν το σήμα οπότε ο Tyler τους τηλεμετέφερε στο σημείο.

Για ακόμα μια φορά, οι μηχανές που υπήρχαν εκεί ήταν αδρανείς και παρατεγμένες από τις μικρότερες στις μεγαλύτερες. Δεν υπήρχε κανένα σημάδι του Freddie, ούτε του πτηνού ρομπότ, κανένας δεν βρισκόταν εκεί εκτός από τα ρομπότ.

Οι πέντε άρχισαν να περπατούν ανάμεσα τους. Ύποπτο.

"Μην πλησιάζετε πολύ, είναι παγίδα!", είπε ο Jay.

Οι υπόλοιποι άρχισαν να απομακρύνονται  όμως ένα ανδρωειδές τραυμάτισε την Kendyle με μια ακτίνα λέιζερ.

Φυσικά και ήταν παγίδα! Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει.

"Σκατά! Kendyle έλα εδώ!", είπε ο Ty και προσπάθησε να την απομακρύνει από το πλήθος.

Ήταν περίεργο. Δεν βρισκόταν κανένας εκεί για να δώσει σήμα επίθεσης στα ρομπότ. Από μόνα τους ξεκίνησαν να πολεμούν.

Αυτά τα ρομπότ ήταν πολύ δυνατά. Υπήρχαν πολλές φορές που στρίμωγναν τους εκλεκτούς όμως αυτοί κατάφεραν να απαλλαγούν από τον κίνδυνο. Ένα μάλιστα κόλλησε την Kat στον τοίχο ενός κτηρίου. Την έπιασε από τον λαιμό. Εκείνη πάλευε με όλες της τις δυνάμεις να απελευθερωθεί. Η εικόνα αυτή προκάλεσε οργή και φόβο στον Mack. Mε ολη του την υπερδύναμη διαπέρασε τα ρομπότ που παρεμβάλλονταν, καταστρέφοντας τα και τελικά έσωσε την Kat. Αφού βεβαιώθηκε οτι ήταν καλά, συνέχισαν και οι δύο να πολεμούν.

Σύντομα άρχισαν να φαίνονται κομμάτια μετάλλου στο έδαφος. Πράγμα καλό, έδειχνε ότι οι Εκλεκτοί τα κατάφερναν σιγά σιγά. Όμως εξακολουθούσε να μην υπάρχει κανένα σημάδι του Freddie.

O Jay εμφάνισε ένα μεγάλο κύμα νερού που προκάλεσε βραχυκύκλωμα στα μικρά ανδρωειδή. Τα μεγάλα ρομπότ, φυσικά, έμεναν ανέγγιχτα. Θα χρειαζόταν κατι περισσότερο από τις μαγικές τους δυνάμεις για να τα καταστρέψουν. Οι βεντάλιες τις Kat κινούνταν με χάρη, διαμελίζοντας τα ρομπότ, όπως επίσης και των υπολοίπων. Ένα ρομπότ χτύπησε τον Jay στα πλευρά. Η στολή του τον προστάτεψε και του άφησε απλώς μια γρατζουνιά.

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Where stories live. Discover now