~Ε Ι Κ Ο Σ Ι Δ Υ Ο~

52 7 0
                                    

Η Kendyle έφερε ενα μπουκάλι νερό  στον Jay και τον παρακάλεσε να πιει λίγο. Αυτός αρνήθηκε αλλά ύστερα από πίεση, πήρε το μπουκάλι.

"Jay, άκουσε με...", του είπε η Κat, "Πήγαινε πάνω και κάνε ένα μπάνιο ή τουλάχιστον ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπο σου", του μιλούσε απολύτως ήρεμα αλλά δεν έπαιρνε απάντηση, "Σε παρακαλώ;!"

"Εντάξει... Έρχεσαι μαζί μου λίγο πάνω;", την ρώτησε και η Κat τον ακολούθησε στο δωμάτιο του.

Μπήκαν μέσα. Ο Jay έκατσε στο κρεβάτι και άρχισε να παίρνει βαθιές ανάσες. Η Kat του κράτησε το χέρι και αυτός έσφιξε το δικό της. Τότε σηκώθηκε με φόρα όρθιος, παρασέρνοντας την Κat στο πάτωμα. Κλοτσούσε το κρεβάτι, ξέστρωνε τα σεντόνια, προσπαθώντας να ξεδώσει. Στη συνέχεια, διέλυσε το κομοδίνο του, ενώ κατευθυνόταν στο γραφείο του.

Η Κat τότε μπήκε στη μεση πρωτού κάνει τα πράγματα χειρότερα.

"Jay σταματά!", του φώναξε αλλά αυτός φάνηκε σαν να μην το ακούει.

Την έσπρωξε με δύναμη και αυτή ξαναέπεσε στο πάτωμα, φάνηκε  να χτύπησε ελαφρώς, αφού έβγαλε μια κραυγή.

"Σκατά!", είπε μέσα από τα δόντια του ο Jay σταματώντας το οτιδήποτε, "Θεέ μου... Kat είσαι καλά;! Χίλια συγγνώμη... Εγώ..."

"Καλά είμαι Jay! Χαλάρωσε...", του απάντησε κατσούφικα.

"Αλήθεια συγγνώμη... Δεν μπόρεσα να το ελέγξω, δεν ήθελα να σε χτυπήσω..."

Η Kat του έγνεψε ότι ήταν καλά. Μετά ο Jay έσκυψε κάτω και κάθισε στο πάτωμα, δίπλα στην Κat.

"Τι;", του είπε αυτή παραξενεμένη γιατί την κοίταζε επίμονα. Ο Jay έμοιαζε πως ήθελε να πει κάτι όμως καμία λέξη δεν έβγαινε από το στόμα του.

Τότε πήρε την Kat αγκαλιά και την έσφιξε. Πραγματικά χρειαζόταν την αδερφή του...

"Katniss μην με αφήσεις και εσύ... κράτησε με στο σωστό δρόμο... βοήθησε με να βρω τον Ray... Δεν θελω να σε χάσω γλυκό μου κορίτσι...", της ψιθύρισε.

Η Kat δεν το περίμενε αυτό. Τον είχε πιάσει παραλήρημα, αλλά ήταν λογικό.

"Κοίτα με", του είπε και τα μάτια του συνάντησαν τα δικά της, "Θα τα καταφέρουμε. Πάντα το κάνουμε. Θα βρούμε τον Ray και θα καταστρέψουμε τον Dragonar και τότε θα μπορέσουμε να είμαστε και οι τρεις όπως πριν. Εσείς θα ασχολείστε με τις περιπέτειες σας και θα με αφήνετε στην απέξω. Θυμάσαι; Έτσι κάνατε... Έτσι θα γίνει και τώρα. Όλα θα γίνουν φυσιολογικά. Το πιστεύω πραγματικά. Και όταν όλα τελειώσουν θα είμαστε όλοι μαζί, αγαπημένοι. Μείνε δυνατός... Ο Ray σε χρειάζεται..."

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Donde viven las historias. Descúbrelo ahora