~Δ Ε Κ Α Ο Κ Τ Ω~

31 6 0
                                    

Η Kat άκουσε κάποιον να φωνάζει το όνομα της. Δεν κατάλαβε ποιος ήταν. Αγνόησε την φωνή. Αυτή τότε άνοιξε τα μάτια της. Συνειδητοποίησε πως την είχε πάρει ο ύπνος. Ήταν ακόμη αγκαλιασμένη με τον Mack. Είχαν αποκοιμηθεί αγκαλιασμένοι, τα χέρια του Mack γύρω της και το κεφάλι της ακουμπισμένο στο στήθος του. Δεν κουνήθηκε καθόλου για να μην τον ξυπνήσει. Εξάλλου είχε μείνει καθηλωμένη στη θέση της χωρίς να μπορεί να κουνήθει. Πήρε μια βαθιά ανάσα και τότε ο Mack, δίχως να ξυπνήσει, την κράτησε πιο σφιχτά.

H Kat κόντευε να τρελαθεί. Ένιωσε πως το δωμάτιο γύριζε. Πεταλούδες υπήρχαν στο στομάχι της και δεν ήταν καν ζευγάρι. Βασικά, απείχαν πολύ μακρυά από το να είναι ζευγάρι και αυτό ήταν που την προβλημάτιζε. Ο Mack υποτίθεται ότι δεν την ήθελε, ότι δεν τη συμπαθούσε. Κι όμως, αυτός της ζήτησε να μείνει μαζί του και την πήρε αγκαλιά. Ή τις προάλλες ήταν έτοιμος να την φιλήσει. Οι σκέψεις αυτές έκαναν την Kat να ζεσταίνεται. Γιατί όμως το έκανε αυτό ο Mack; Αν όντως την συμπαθούσε; Αν προσπαθούσε να επανορθώσει και με το παραπάνω μάλιστα; Η Kat ξετρελαινόταν στην ιδέα αυτή, αλλά δεν μπορούσε να πειστεί εντελώς. Τον αγαπούσε με όλη της την ψυχή, όμως δεν της ήταν εύκολο να γκρεμίσει τα τείχη που είχε χτίσει απέναντι του. Φοβόταν πως αν ενέδιδε αυτός θα την κορόιδευε και θα την πλήγωνε με τον χειρότερο τρόπο. Όμως ο Mack έκανε αλλά πράγματα. Προσπαθούσε να είναι φιλικός και να την πλησιάσει. Φυσικά, και ήταν καχύποπτη για αυτό, αλλά της άρεσε το ενδιαφέρον του για αυτή. Θα ήθελε όμως να ξέρει τις πραγματικές του προθέσεις. Ήταν όντως πράξεις αγάπης ή όλα ήταν μέρος κάποιου σχεδίου; Δεν είχε τον Mack για δολοπλόκο άτομο αλλά ήταν επιφυλακτική. Και πόσο θα ήθελε να του πει ότι τον αγαπά...

Η φωνή αντήχησε και στα αυτιά του Mack. Νομίζοντας πως έβλεπε όνειρο, απεφάσισε να ξυπνήσει. Άνοιξε τα μάτια του και, για καλή του τύχη, είδε την Kat δίπλα του. Αυτός την κρατούσε αγκαλιά και τα πόδια τους είχαν μπλεχτεί. Δεν την ένιωθε πάνω του, το σώμα του είχε μουδιάσει σε κάποια σημεία, όμως δεν τον πείραζε, αρκεί που ήταν η Kat κοντά του. Ούτε καν κατάλαβε πότε αποκοιμήθηκε.

Ένιωθε μια τεράστια ευχαρίστηση. Ήταν περήφανος που είπε στην Kat να μείνει και αυτή τον άκουσε. Είχε βάλει στόχο να της το κάνει φανερό ότι την ήθελε και πίστευε ότι τα κατάφερνε. Είχε όμως πολύ δρόμο μπροστά του. Προηγουμένως, η Kat του φώναζε ότι τον μισούσε. Ήξερε πως αυτό δεν ισχύει, αλλά έβλεπε τον πόνο στα μάτια της. Ήταν ο πόνος της αγάπης. Ο Mack δεν ήθελε να την βλέπει έτσι και ότι την πληγώνε. Από την άλλη δεν ήξερε τι να κάνει. Ήταν η πρώτη του φορά που ήταν ερωτοχτυπημένος και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που ένα άτομο ήταν ερωτευμένο μαζί του οπότε δεν ήξερε τι ακριβώς  έπρεπε να κάνει. Ήθελε να το ανακαλύψει, να μάθει τι είναι ο έρωτας, να κερδίσει την καρδιά της Kat.

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Where stories live. Discover now