~Ε Ι Κ Ο Σ Ι Ε Π Τ Α~

32 7 0
                                    

Η Kat το ήξερε οτι έπρεπε να μείνει μακρυά του. Πάντα όταν έσμιγαν, κάτι συνέβαινε και κατέληγαν στεναχωρημένοι. Έτσι και τώρα, η εξομολόγηση του Mack την έκανε να θέλει να κλαίει. Ήθελε πολύ να τον πιστέψει όμως κάτι την κράταγε πίσω. Αυτός χρειαζόταν μια απάντηση την οποία δεν μπορούσε να του δώσει επί τόπου. Ήταν πολλά που έπρεπε να σκεφτεί πριν του δώσει μια απάντηση.

"Hey...",της ψιθύρισε και τον κοίταξε.Τα θολωμενα από δάκρυα μάτια της συνάντησαν τα δικά του. Την κοιτούσε γλυκά όμως περίμενε μια απάντηση από αυτή, "Πες κάτι, σε παρακαλώ..."

Η Κat είχε χάσει την μιλιά της. Το μονο που κατάφερε να κάνει είναι να τραβήξει τα χέρια της από τα δικά του. Με την ματιά του παρακαλούσε για την απάντηση της.

"Παιδιά!", ακούστηκε ο Jay που έφτασε γρήγορα στο μέρος τους, "Πρέπει να έρθετε αμέσως! Έχω σήμα  για επίθεση!"

Η Kat ένιωσε αμέσως ανακουφισμένη. Βγήκε γρήγορα από το νερό, το ίδιο  και ο Mack. Δεν είχαν τελειώσει την κουβέντα τους, αλλά ίσως ήταν καλύτερα έτσι.

"Είσαι καλά;", ρωτήσε ο Jay την αδερφή του καθώς την έβλεπε ανήσυχη.

"Ναι, θα σου πω μετά..."

Σύντομα συνάντησαν τους άλλους. Ο Jay και η Kendyle κρυφογελούσαν βλέποντας τον Mack και την Kat μαζί. Ο Jay τους πληροφόρησε ότι το σήμα ερχόταν από τους αγρούς οπότε δεν έχασαν λεπτό και κινήθηκαν προς τα εκεί.

Αφού έφτασαν στους αγρούς, σκορπίστηκαν ψάχνοντας για τους εχθρούς. Ο Tyler παρατήρησε την ψυχρότητα και τη λύπη της Κat και κατάλαβε ότι έγινε κάτι άσχημο με τον Mack. Οι δύο ήταν πολύ σιωπηλοί και δεν είχαν ανταλλάξει ματιές. Η διάθεση του Tyler άλλαξε. Έβλεπε την Kat μελαγχολική και ο ίδιος μελαγχολούσε. Θα στρίμωγνε άνετα τον Mack για να του ζητήσει εξηγήσεις όμως έπρεπε να βρουν τους απεσταλμένους του Dragonar.

To περίεργο ήταν ότι δεν υπήρχε κανείς στα χωράφια. Έβλεπαν μονο πράσινες εκτάσεις και καθόλου ρομπότ.

"Ο Dragonar μπλοφάρει, θέλει να παίξει μαζί μας!", παραπονέθηκε ο Tyler.

"Γαμώτο...", αναφώνησε ο Jay, "Μας την είχε στήσει."

Συνέχισαν να ψάχνουν για οποιαδήποτε στοιχείο. Τίποτα. Η Kat σηκώθηκε στον αέρα για να εχει καλύτερη εικόνα του τοπίου. Και εκείνη δεν μπορούσε να διακρίνει κάτι, ώσπου...

"Παιδιά!", φώναξε η Κat, "Κάτι υπάρχει εδώ! Ελάτε!"

Προσγειώθηκε στο κέντρο του χωραφιού και μαζεύτηκαν και οι υπόλοιπο. Στο έδαφος υπήρχε ένα ανδρωειδές κατεστραμμένο. Ήταν ανθρωπόμορφο. Δεν είχαν απομείνει πολλά. Δεν είχε πόδια, ούτε χέρια και το κρανίο του ήταν σχεδόν κατεστραμμένο. Καλώδια και σίδερα πετάγονταν από παντού. Στο στέρνο του υπήρχε μια οθόνη. Είχε την ένδειξη για ένα βίντεο. Ο Tyler πήγε να την πατήσει.

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Where stories live. Discover now