~Ο Κ Τ Ω~

33 6 0
                                    

Ο Tyler χτύπησε απαλά την πόρτα του δωματίου της Kendyle, όμως δεν πήρε  απάντηση.

Ήξερε πως η αγαπημένη του ήταν πάλι κλεισμένη στο δωμάτιο της, πιθανότατα κλαίγοντας για αυτά που είχαν συμβεί. Όμως την καταλάβαινε εν μέρει.

Ο Seth, με τον οποίο χώρισαν με πολύ άσχημο τρόπο, είχε μεταλλαχθεί σε ένα απάνθρωπο ων που όχι μόνο απειλούσε τον κόσμο αλλα ήθελε και την Kendyle νεκρή.

Αυτή η σκέψη διέλυε το νευρικό της σύστημα. Δεν ήξερε τι να κάνει. Έπαιρνε την ευθύνη πάνω της. Ήθελε να αφήσει τα πάντα και να φύγει από εκεί.  Όμως δεν μπορούσε. Επέλεξε να μείνει, ο κόσμος εξαρτιόταν από αυτή και δεν ήθελε να αφήσει τους φίλους της.

Ο Tyler χτύπησε ξανά την πόρτα όμως πάλι δεν πήρε απάντηση. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, μπήκε μέσα.

"Kendyle;"

"Είσαι ηλίθιος αγόρι μου;!", φώναξε η Kendyle.

Εμφανίστηκε από το μπάνιο και ήταν  φοβερά ενοχλημένη. Ο Tyler όμως δεν  έδωσε σημασία στα λεγόμενα της γιατί είχε αλλού στραμμένη την προσοχή του.

Η Kendyle  είχε εμφανιστεί με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από το σώμα της. Τα μαλλιά της ήταν υγρά. Ο Tyler  παρατήρησε πως το πρόσωπο της ήταν ταλαιπωρημένο και τα μάτια της πρησμένα. Δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το βλέμμα του από πάνω  της. Ήθελε να την βουτήξει και να την πνίξει στα φιλιά.

"Σ-συγγνώμη..", είπε με τρεμάμενη φωνή.

Η Kendyle παρατήρησε πως την κοιτούσε επίμονα και για πρώτη φορά δεν είχε αυτό το αυτάρεσκο ύφος στο πρόσωπο του. Ήταν τρυφερός. Αυτή ένιωσε διαφορετικά, ωραία. Συνήθως θα ειχε νεύρα με τον Τy όμως ένιωθε κολακευμένη.

"Δεν πειράζει...", απάντησε αυτή εξίσου αμήχανα.

Και τότε συνέβη. Το κηνικό ύφος του Ty ξαναεμφανίστηκε.

"Ώστε δεν σε πειράζει εε;", είπε και έκανε στο δύο βήματα κοντά της, "Το ξέρεις ότι το μόνο που πρέπει να κάνω για να σε βγάλω από αυτή την πετσέτα είναι να πάρω τα χέρια σου από αυτή;", συνέχισε να λέει με φωνή που άγγιζε τα όρια του αισθησιακού.

Την έπιασε από την μέση. Εκείνη είχε μείνει ακίνητη. Δεν ήξερε τι να κάνει. Μόλις απείχε λίγα εκατοστά από αυτόν.

Ο Tyler παρατήρησε πως δεν αντιδρούσε και κοιτούσε ευθεία στα μάτια του. Δεν άκουγε ούτε καν την αναπνοή της. Κατάλαβε πως είχε πετύχει τον σκοπό του. Η Kendyle είχε αρχίσει να τον ερωτεύεται. Επίσης σκέφτηκε πως η Kendyle τον προκαλούσε. Τον έβλεπε ότι θα της έπαιρνε την πετσέτα όμως αυτή δεν αντιδρούσε. Αμέσως το μυαλό του πονήρεψε ακόμα περισσότερο. Πήγε τα χέρια του στα χέρια της.

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα