~Δ Ε Κ Α Ε Ξ Ι~

36 7 0
                                    

Κυριακή της επόμενης εβδομάδας...

Ο Tyler παρακολουθούσε με αγωνία τον αγώνα. Κοιτούσε την πίστα σαν γεράκι και προσπαθούσε να μην χάσει την Kendyle από το οπτικό του πεδίο. Κάτι τέτοιο ήταν βέβαια πολύ δύσκολο αφού έτρεχε με τη μηχανή πολύ γρήγορα. Ο ήχος της μηχανής ανέβαζε την αδρεναλίνη του.

Ήταν ενθουσιασμένος και φοβισμένος παράλληλα. Θαύμαζε την Kendyle και φαινόταν το πιο cool άτομο στον κόσμο. Φαινόταν πως ζούσε κάθε στιγμή του αγώνα της. Έδειχνε χαρούμενη, ελεύθερη, γεμάτη θετική ενέργεια... Αυτό και μόνο χαροποιούσε ιδιαίτερα τον Tyler.

Από την άλλη φοβόταν. Δεν είχε συνηθίσει την  Kendyle στο φυσικό της στοιχείο, σκεφτόταν πως κάτι θα πήγαινε στραβά και η αγαπημένη του θα χτυπούσε. Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητούσε τις δυνατότητες της, αλλά υπήρχαν πολλές φορές που ήθελε να τηλεμεταφερθεί στην πίστα και να ελέγξει αν η καλή του ήταν μια χαρά.

Όπως και να ένιωθε, το έκανε από αγάπη. Την αγαπούσε, την λάτρευε. Θεωρούσε πως ήταν ότι πιο τυχερό του συνέβη. Ο Jay τον είχε προειδοποιήσει για αυτη όμως εκείνος τον αγνοούσε. Ήξερε πως ασκούσε τεράστια επίδραση πάνω της. Δεν ήθελε να την εκμεταλλευτεί για αυτό. Γι' αυτό μόνο πράγμα που περηφανευόταν ήταν επειδή κατάφερε να την κερδίσει. Όμως την λάτρευε και ας ήταν κοπανος καμιά φορά.

Ήταν ο τελευταίος γύρος. Ο αγώνας κόντευε να τελειώσει. Ένα ανδρωειδές εμφάνισε μια καρό ψηφιακή σημαία και άρχισε να την κουνάει. Η πρώτη μηχανή τερμάτισε. Ο αγώνας τελειωσε όμως δεν ήταν η Kendyle αυτή που κέρδισε. Αυτή ήρθε δεύτερη. Ο Tyler πανηγύρισε δυνατά.

Ένα τσούρμο από άτομα πήγε κοντά στους οδηγούς και ζητοκραύγαζαν, ο Tyler όμως έμεινε πίσω περιμένοντας υπομονετικά την Kendyle. Κέρδισε  ένα χρηματικό ποσό, πήρε τα χρήματα στο χέρι. Ο Tyler όμως είχε κερδίσει ένα μεγαλύτερο έπαθλο, την ίδια.

Λίγα λεπτά αργότερα, έφυγε από το πλήθος και κατευθύνθηκε στον Tyler. Ο τρόπος που άφησε τα μαλλιά της κάτω από την κοτσίδα της και τα τίναξε στον αέρα, έκαναν τον Tyler να την χαζεύει. Η Kendyle τύλιξε τα χέρια της γύρω από τη μέση του και τον φίλησε. Ήταν ένα δυνατό φιλί και προφανέστατα δεν την ένοιαξε ο κόσμος που τους κοίταζε. Συνέχισαν να φιλιούνται.

Όταν τα πράγματα ηρέμησαν, έκαναν μια βόλτα στα πέριξ. Ο αγώνας είχε  διοργανωθεί στο Evermoore και ο Tyler με την Kendyle συνδυασμός το ρεπό τους με ραντεβού και με αγώνες μηχανών. Οι δύο περπατούσαν αγκαλιασμένοι, ευτυχισμένοι συζητώντας για τον αγώνα.

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Where stories live. Discover now