~Δ Ε Κ Α Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α~

38 7 0
                                    

Το ίδιο απόγευμα...

"Παιδιά, σταματήστε να χαζολογάτε! Σχεδόν τελειώσαμε!"

Ο Jay προσπαθούσε να συγκεντρώσει την ομάδα για να κάνουν κάποιες τελευταίες ασκήσεις, όμως όλοι ήταν χαμένοι. Ο Tyler κοιτούσε κάθε τρεις και λίγο το κινητό του, η Kat έκανε σόου μαγείας και ο Mack ήταν τελείως αποσυντονισμένος. Ο Jay έβλεπε πως μετά βίας τον άκουγαν όμως δεν ήθελε να τους αφήσει. Έπρεπε να τελειώσουν την προπόνηση τους.

Χωρίς να το πολυσκεφτεί, έγινε αόρατος και κατευθύνθηκε προς τον Tyler. Του άρπαξε το κινητό μέσα από τα χέρια. Ο Tyler εξαγριώθηκε. Άρχισε να φωνάζει και απαιτούσε το κινητό του πίσω. Ο Jay έτρεχε στον χώρο και ο Tyler τον κυνηγούσε. Ο δεύτερος συγκεντρώθηκε. Προσπαθούσε να υπολογίσει πότε ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να εμφανιστεί μπροστά στον Jay και να τον σταματήσει. Ο Jay έφερε στροφές γύρω του και τότε ο Tyler, τον έριξε κάτω.

Ήταν φοβέρα ενοχλημένος με αυτό που έκανε ο Jay. Του έριξε μπουνιά. Ξεκίνησε καβγάς. Αυτό τράβηξε την προσοχή της Κat και του Mack. Η Kat μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει Όμως ο Mack την αποτράξηξε προκειμένου να μην χτυπήσει. Η δύναμη του, τους έριξε στο πάτωμα, πλάι στον Tyler και τον Jay.

Ο Mack βρισκόταν πάνω από την Kat. Αυτή όταν συνήλθε από την πτώση και είδε τον Mack πάνω της, εξαγριώθηκε. Από πού και ως που ο Mack είχε το δικαίωμα να το κάνει αυτό;, σκέφτηκε και προσπαθούσε να ξεκολλήσει από πάνω του.

"Τσακίσου φύγε από  πάνω μου!", του φώναξε.

Ο Mack τρόμαξε από τον τόνο της φωνής της και κατευθείαν αποτραβήχτηκε. Η Κat σηκώθηκε στα πόδια της προκειμένου να χωρίσει τα δύο αγόρια. Επειδή δεν έπαιρναν από λόγια, η Kat αποφάσισε να κάνει κατι πιο αποτελεσματικό. Τους χώρισε με μαγεία φυσικά! Δύο κύματα αέρα τους χώρισαν και τράβηξαν τον καθένα σε αντίθετες μεριές. Με μια κίνηση της, η Kat σήκωσε τον Mack στον αέρα. Δεν το είχεσε πολύ μεγάλο ύψος όμως τον άφησε να πέσει κάτω.

"Jay! Μαζί μου!", είπε και πήγε στο δωμάτιο της.

Ο Jay την ακολούθησε και έμεναν στο καθιστικό ο Mack και ο Tyler.

O Tyler έτρεξε κατευθείαν να βρει το κινητό του. Όταν το βρήκε στράφηκε στον Mack. Αυτός αγκομαχούσε και ψιθύριζε το όνομα της Kat. Ο Tyler τον σήκωσε και κάθισαν στον καναπέ.

"Γαμωτο σου, Kat!", είπε ο Mack μέσα από τα δόντια του.

Κοίταξε το ταβάνι και έπαιρνε βαθειές ανάσες. Παρά την αγάπη του για αυτή, πολλές φορές δεν μπορούσε να καταλάβει την Kat. Ένιωθε πως ότι και αν έκανε, πάντα την απογοητεύε. Πίστευε πως τίποτα δεν την  ευχαριστούσε και αυτό ήταν που τον πλήγωνε περισσότερο. Θυμήθηκε εκείνη την μέρα που ήταν οι δύο τους στο μαγαζί. Ήταν έτοιμος να της πει τα πάντα. Πως την αγαπούσε και αν δεν είχε εμφανιστεί ο Seth θα το είχε  κάνει. Ακόμα και τώρα αναρωτιόταν γιατί δεν της το έλεγε. Τι είχε άλλωστε να χάσει; Και τι είχε να κερδίσει. Σκέφτηκε πως αρκετά βασανίζονταν τοσο καιρό.  Έπρεπε να της το πει. Έπρεπε να ξέρει αν θα την διέγραγε από το μυαλό του ή θα συνέχιζε να την αγαπά.

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Where stories live. Discover now