~Δ Ε Κ Α Π Ε Ν Τ Ε~

30 7 0
                                    

5 μέρες μετά...

Ο Jay ,αγουροξυπνημένος, είχε κατέβει στο μαγαζί για να φτιάξει πρωινό. Καθώς το ετοίμαζε, σκεφτόταν τις επιθέσεις που είχαν γίνει πριν δύο μέρες.

Ένα μικρός αριθμός από ρομπότ είχε εμφανιστεί προσπαθώντας να διαταράξει την ισορροπία της πόλης. Καμία από τις δύο φορές δεν είχαν κάποιο αρχηγό. Ο Dragonar τα είχε στείλει μάλλον για εκφοβισμό. Δεν πήγαν και οι τέσσερεις σε κάθε επίθεση, καθώς η απουσία της Kendyle θα κινούσε τις υποψίες. Πάντως σε κάθε επίθεση εμφανιζόταν η Kat. Σε περίπτωση που εμφανιζόταν ένα νέο θύμα του Dragonar, η Κat έπρεπε να του πάρει την καρδιά όπως  είχαν συμφωνήσει.

Καθώς γεμίζε την κούπα του με καφέ, ο Jay άκουσε την πόρτα του μαγαζιού να ξεκλειδώνει και το καμπανάκι να χτυπά. Γύρισε να κοιτάξει και είδε την Kendyle να στέκεσαι στο κατώφλι.

Ο Jay αμέσως έτρεξε και την αγκάλιασε. Την σήκωσε στον αέρα και ύστερα την άφησε κάτω. Χάρηκε πραγματικά που γύρισε πίσω. Το μέρος φαινόταν άδειο χωρίς αυτή. Και η ίδια όμως φαινόταν ανανεωμένη, χαρούμενη, φρέσκια... Και αυτό γέμιζε χαρά τον Jay ακόμα και αν δεν ήταν όπως πριν. Χαιρόταν που ήταν τουλάχιστον πολύ καλοί φίλοι.

Όταν τελείωσαν οι χαιρετισμοί πήγαν προς την μπάρα.

"Νόμιζα ότι δεν θα επέστρεφες ποτέ!", της είπε γεμίζοντας μια κούπα καφέ.

"Μια εβδομάδα! Αυτή ηταν η συμφωνία και όπως βλέπεις την τήρησα!"

"Ναι ήσουν άψογη!", η Kendyle χασκογέλασε.

"Λοιπόν, που είναι τα παιδιά;", τον ρώτησε ενθουσιασμένη.

"Εσύ τι λες να κάνουν τέτοια ώρα;", εννοώντας ότι ακόμα κοιμόντουσαν.

Η Kendyle μόρφασε αλλά ήπιε μια γουλιά από τον καφέ της. Έμειναν μόνοι τους και συζήτησαν. H Kendyle του έλεγε πως πέρασε. Του είπε για τον χρόνο που πέρασε, με τις μοτοσυκλέτες που ασχολήθηκε μετά  από πολυ καιρό. Δεν ξέχασε να αναφέρει την συνάντηση της με τον Seth και απολογήθηκε που δεν βοήθησε στις μικροσυγκρούσεις που έγιναν. Ο Jay έμεινε με αυτό που είπε η Kendyle για τον Seth, όμως προσπάθησε να δείξει κατανόηση. Η Kendyle τον πληροφόρησε πως είχε σκοπό να επισκέπτεται τον Seth συχνά από εδώ και στο εξής. Ο Jay δεν αντέδρασε αλλά έγνεψε καταφατικά.

Ήξερε πως δεν είχε να τσακωθεί μαζί της για κάτι τέτοιο. Εξάλλου δεν έκανε κάτι κακό, αντίθετα στήριζε τον Seth σε αυτές τις  δύσκολες στιγμές. Η Kendyle συνέχισε να του λέει τα όσα έκανε. Ο Jay αναρωτιόταν πως  πρόλαβε να κάνει τόσα πράγματα σε μια εβδομάδα. Μάλιστα είχε προλάβει να πάει σε ένα μίνι αγώνα μηχανών στον οποίο πήρε πρώτη θέση.

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Where stories live. Discover now