~Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α~

35 8 0
                                    

Μια εβδομάδα μετά...

Ο Tyler, η Kendyle και ο Mack περίμεναν στην είσοδο του μαγαζιού τον Jay και την Kat προκειμένου να φύγουν. Ήταν σειρά να πάνε για εκπαίδευση στο σπίτι του Mack και είχαν σκοπό να το κάνουν αν εμφανίζονταν ποτέ η Kat και ο Jay.

"Άντεεε! ", παραπονέθηκε ο Tyler όμως η Kendyle τον σκουντηξε, "Δεν θέλει ιδιαίτερη ετοιμασία για να πάμε για προπόνηση!"

"Το άκουσα αυτό!", είπε η Κat η οποία κατέβαινε τις σκάλες, "Μην αγχώνεσαι εδώ είμαστε!"

Εμφανίστηκε και ο Jay.

"Θα έρθει και κάποιος άλλος μαζί μας.", είπε.

Από τη σκάλα ξεπρόβαλλε ο Lolita.

"Θα έρθει και το ανδρωειδές μαζί μας; Γιατί;", ρώτησε η Kendyle.

"Γιατί το λέω εγώ.", της απάντησε ο Jay, "Ήταν ιδέα της Κat."

O Tyler και η Kendyle την κοίταξαν έκπληκτοι.

"Εσύ επιμελήθηκες της αμφίεσης;", ρώτησε η Kendyle την Kat δείχνοντας την Lolita.

H Kat έγνεψε καταφατικά. Όντως η εμφάνιση του ανδρωειδούς είχε αλλάξει. Η Lolita συνήθιζε να είναι ντυμένη με τα ρούχα του εργοστασίου . Τα ανδρωειδή φορούσαν ρούχα που έφεραν πάνω το όνομα, τον κωδικό και την εταιρία που τα παρήγαγε. Έπρεπε φυσικά να ξεχωρίζουν από τους ανθρώπους και τα ρούχα, όπως και το τσιπάκι ήταν μέσα διαχωρισμού.

Η Lolita λοιπόν, φορούσε πάντα αυτή τη στολή και είχε τα μακρυά ξανθά μαλλιά της, συνθετικά με ίνες, φυσικά, πάντα πιασμένα σε μια αλογοουρά. Η απόχρωση του πλαστικού ήταν ανοιχτόχρωμη, άρα είχε λευκόχρωμο δέρμα. Είχε πράσινα προς λαδί μάτια και ενα ψιλόλιγνο σώμα.

Εκείνο το πρωί όμως ήταν διαφορετική. Φορούσε ένα τζιν, μια μπλούζα, μποτάκια και ενα φουλάρι για να καλύψει το τσιπάκι της. Ήταν ρούχα της Kat. Πραγματικά έμοιαζε όλο και πιο πολύ με άνθρωπο.

"Πολύ καλή ιδέα παιδιά! Ευκαιρία να γνωρίσει και κάποια ο Carl."

H Lolita ένιωσε μάλλον ανακούφιση που ο Mack δεν είχε πρόβλημα. Κίνησαν να φύγουν.

"Ωχ ξέχασα κάτι! Πηγαίνετε στο αμάξι και θα κλειδώσω εγώ!"; είπε ο Jay.

Oι υπόλοιποι έγνεψαν και πήγαν στο αμάξι.

Στη διαδρομή κανένας δεν μιλούσε. Ο μόνος ήχος που ακουγόταν ήταν το ραδιόφωνο. Έπαιζε country μουσική, είδος που άρεσε πολύ στον Jay και τον Mack. Ο καθένας ήταν χαμένος στις σκέψεις του.

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Where stories live. Discover now