~Ε Ν Ν Ί Α~

34 7 0
                                    

Η Kat πλησίασε τον Mack και την άγνωστη κοπέλα από τον τηλεοπτικό σταθμό. Ήταν φουριώζα και ήθελε να μάθει τι στην ευχή ήθελε από τον Mack.

Ήταν μια όμορφη κοπέλα, γύρω στα εικοσι-πέντε. Είχε ξανθά πλατινέ μαλλιά που έπεφταν στους ώμους της σε κυματιστές μπούκλες. Τα μάτια της ήταν καφέ και είχε καλοσχηματισμένα χείλη. Ήταν σχετικά αδύνατη και λίγο πιο ψηλή από την Kat. Φορούσε ένα ακουστικό στο αυτί της και κρατούσε ένα φάκελο.

Η Kat όσο πλησίαζε άκουγε περισσότερο την συζήτηση τους. Αν και δεν θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει ακριβώς σαν συζήτηση. Σταμάτησε σε σημείο που βόλευε για να τους ακούει..

Αυτό που άκουγε ήταν περίεργο. Η κοπέλα μιλούσε στον Mack συνέχεια. Του έλεγε διαρκώς κοπλιμέντα και πράγματα για τον εαυτό της. Τον ρωτούσε για τον πατέρα του και έκανε άκρως προσωπικές ερωτήσεις. Η πολυλογία της νευρίαζε αρκετά την Kat παρά τα πράγματα που έλεγε.

Ο Mack φάνηκε να είναι πιο αμήχανος απο ποτέ. Κόμπιαζε και δεν ήξερε τι να πρωτοπεί. Ήθελε να φύγει όμως  εκείνη δεν τον άφηνε, απελπιζόταν.

Η Κat παρατήρησε την κατάσταση  και κατάλαβε ότι ο Mack είχε παγιδευτεί. Για καλή του τύχη, η Κat δεν παρεξήγησε και κατάλαβε το δράμα που βίωνε εκείνη την στιγμή.

Ήθελε όμως να το διασκεδάσει λίγο. Σκόπευε να επέμβει για να σώσει τoν  Μack όμως πρώτα πρώτα ήθελε να το απολαύσει. Συνέχισε να ακούει την συζήτηση για να δει που θα έφτανε η υπόθεση. Ο Mack γινόταν οσο και πιο αμήχανος και φανερά δεν ήξερε πως να ξεφύγει.

Η κοπέλα πολύ σύντομα έκανε ερωτήσεις και για την ερωτική του ζωή. Ο Mack είχε κοκκινίσει από αμηχανία. Η Kat κατάλαβε πως έπρεπε να επέμβει.

Φόρεσε το προσωπείο της υποκριτικής και κινήθηκε με φορά στο μέρος τους.

"Mack, ποια είναι αυτη;", είπε με όσο πιο κακό και ειρωνικό τρόπο μπορούσε. Είχε υιοθετήσει τέτοιο ύφος γιατί ήθελε να την χορέψει στο ταψί. Ο Mack δεν μπορούσε να απαντήσει, "Πείτε μου κυρία μου ποια είστε; Γιατί μιλάτε και κάνετε ερωτήσεις τέτοιου περιεχομένου στον Mack;!"

"Και ποια είσαι εσύ κοπελιά για να μου λες τι να κάνω;", είπε η κοπέλα.

"Εγώ είμαι η κοπέλα του!", απάντησε η Κat αποφασιστικά.

"Η ποια;!", αναρωτήθηκαν τόσο η κοπέλα και ο Mack σοκαρισμένοι.

"Αυτό που άκουσες κοπέλα μου! Είναι φίλος μου! Το αγόρι μου! Πως το λένε;!", η Kat πήρε τον Mack από το χέρι. Συνέχισε να λεει: " Και με νευριάζουν πολύ οι κοπέλες που μαζεύονται γύρω του και απλώνουν χέρι πάνω του.", έπιασε τον Mack αγκαζέ, "To κατάλαβες;"

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Where stories live. Discover now