~Δ Ε Κ Α Τ Ρ Ι Α~

27 7 0
                                    

2 μέρες αργότερα...

Οι τέσσερεις που είχαν απομένει, βρίσκονταν στο σπίτι του Mack και του Alexander  για μια συνηθισμένη προπόνηση. Το γεγονός οτι έφυγε η Kendyle δεν άλλαξε τη δική τους ρουτίνα. Εξακολουθούσαν να κάνουν  εξάσκηση και να λειτουργούν το μαγαζί.

Παρ' ολ' αυτά, η απουσία της ήταν αισθητή, ειδικά στον Tyler. Για την ακρίβεια, μετρούσε αντίστροφα τις μέρες μέχρι να γυρίσει η καλή του. Τώρα που είχαν τελειώσει όλα με τον Jay, θα την έκανε όλη δική του.  Είχε σκοπό να την κάνει τρισευτυχισμένη. Η Kendyle δεν ήταν ο πιο συναισθηματικά σταθερός άνθρωπος, αλλά αυτός θα κράταγε το ενδιαφέρον της ζωντανό για πάντα. Το είχε βάλει στόχο, όσο ουτοπικό και αν ακουγόταν, ήθελε να είναι για πάντα μαζί. Όπως φαίνεται, ο έρωτας του για την Kendyle τον είχε τυφλώσει. Σε άλλες φάσεις της ζωής του, ούτε καν θα υπολόγιζε την αγάπη όμως τώρα ήταν αλλιώς. Η Kendyle ήταν αλλιώς...

Όλοι πήγαν στο γραφείο του Alexander. Είχαν καιρό να κάνουν μια σύσκεψη. Συζήτησαν για τα τελευταία γεγονότα. Ο πατέρας του Mack δεν ξέχασε να τους υπενθυμίσει πως είχαν αγώνα μπροστά τους. Η Kat ενημέρωσε για την κατάσταση της Kendyle. Ύστερα προχώρησαν στο θέμα της σπασμένης καρδιάς. Με το τελευταίο κομμάτι ήταν πλέον σίγουροι ότι επρόκειτο για καρδιά. Το ερώτημα ήταν πως είχε καταφέρει ο Dragonar να σπάσει μια καρδιά χωρίς να την θρυμματίσει και χωρίς να σκοτώσει το θύμα... Ποιος δύσμοιρος άνθρωπος είχε μέσα του τον Dragonar; Πάντως τα κομμάτια της καρδιάς συμπληρόνονταν.

Ο Alexander έκανε μια εύστοχη υπόθεση. Αν ο Dragonar είχε συσσωρεύσει την μαγεία του στην καρδιά του θύματος, η θεραπεία την καρδιών θα εξασθενούσε τις δυνάμεις του. Σε καθε κομμάτι είχε διοχετεύσει μαύρη μαγεία. Αν αποκτούσαν όλα τα κομμάτια θα μπορούσαν να απελευθερώσουν το θυμα και ίσως έτσι να εξουδετερώσουν τον Dragonar.

Η σκέψη αυτή ακουγόταν λογική, αλλά κανείς δεν ήταν σίγουρος για το αν ήταν σωστή ή όχι. Ο Dragonar κάλλιστα θα μπορούσε να κυριεύσει ένα νέο άνθρωπο και όλα να αρχίσουν πάλι από την αρχή. Ο Davenport όμως εξήγησε ότι με την θεραπεία των καρδιών, κατέστρεφαν τη σκοτεινή μαγεία.

Συνέχισαν να συζητούν για λίγο ακόμα πάνω σε αυτό το θεμα και στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Mack.

"Ίσως να εχω σκεφτεί κάτι για να πάρουμε πληροφορίες για τον Dragonar.", Όλοι έστρεψαν την προσοχή τους σε αυτόν, "Και αν θεραπεύσουμε τον επόμενο αντίπαλό ενώ βρισκόταν στο κρησφύγετο του Dragonar;"

Μάτζεστικ 2: Η πτώση του Dragonar Where stories live. Discover now