tu sam da ti nadu vratim,ako padnes da te uhvatim🌑

29 2 0
                                    

Ne znam šta se dešava s tobom,ali već te dobrih par dana nema.Znam da si u gradu i da ti se ne da ići u školu.Pitas se kako znam,e pa tako što si se u ponedeljak našao ispred škole ali nisi bio niti na jednom satu.

Dokle ćeš ovako?Dok ne dodje vrijeme za kraj pa ponovo kreneš dolazit na sate i ispravljati sve.Ali zašto to radiš?Zašto otežavas sebi?A i ja sam budala jer pišem ovo uopce,ali bude mi lakše kada napišem.

Danas kada sam pomagala prijateljici da kaže tko fali sve profesorici nisam mogla da ti izgovorim prezime,ne zato što te mrzim već kao da me nešto koci.Sto?To se i ja pitam,ne idalje odbijam činjenicu da si se pretvorio u to...što ne mogu izgovoriti uopće.Ne,ja sanjam i probuditi ću se i sve će biti normalno.Ja ću se možda i probuditi ali neće se ništa promijeniti.

Mart je skoro pa zakucao na vrata,a ti još nisi došao pameti.Valjda ćeš se pribrati malo.

Sjećam se da si me zezao jednom nešto,a kasnila sam skoro na nastavu s prijateljicama,ti si išao tik uz mene i nešto me zezao, a ja sam ti samo nabila kapiljacu na glavu i kada smo vidjeli da se vrata učionice zatvaraju brzo smo svi krenuli trčati.

Moja cimerica mi kaže da sam se zaljubila u tebe ali nisam više se brinem o tebi kao bratu,jer nisi kao prvo moj tip kao drugo nismo mi jedno za drugo.

Što se tiče još nečega,molim te skloni te takozvane brkove,ne izgledaš starije već izgledaš debilno.To što je A imao brkove ne mora značiti da ćeš mi se svidjeti radi toga.

Čuvaj se idiote 💕
Valjda ćeš se dozvati malo sebi i da ćeš biti onakav kakav si bio,nekad si razmišljam možda je i bilo bolje kada smo svi bili djeca koja su razmišljala o igri i prijateljstvu

MisliDonde viven las historias. Descúbrelo ahora