'Prijatelj je tu da te zasutavi kad krenes krivo'👥

55 5 2
                                    

'Prijatelj je tu da te zasutavi kad krenes krivo'

subota, 16. februar 2019.

09:37-12:10

Kada sam prvi put vidjela te u razredu,činio si se neobičnim.Prvenstveno radi naglasaka,a onda i po salama.Imao svi  veliki san koji si vjerovao da može s ostvariti,jeste da si znao dosta puta i zaspati na sred sata ali bio si interesantan.

No sto te promijenilo toliko?

Sto te okrenulo od dobroga?

Onako pametan i dobar decko,s dobrim humorom i smedjim ocima za koje smo se svi zezali da izgledaju kao kod nekog kineza.Pretvorio si se u...Boze ne mogu vjerovati da to govorim ali u narkomana i propalicu.

Decko za kojeg cure govore u superlativu idalje,pretvorio se u klosara koji bjezi s satova ili uopce ne dolazi.Koji jedino sto zna jeste na satu sutjeti,prokomentirati nesto,biti na mobitelu i pricati o kladionici,travi i tucnjavama.Koje ko zna da li postoje,no sudeci po tome kakav si postao ne bi me cudilo da je istina.

Nismo si mi bili nesto predobri bas,ali smo si bili dobri.Mogli smo popricati kadkad,ti bi me zezao za nesto ili me gadjao avioncicima od papira.Uvijek si nasao nacim da popricas u toku dana samnom malo.Kasnije sam s vremennom skontala nesto sto i dan danas radis jeste da se zagledas na drugi dio razreda i tako buljis,a ja kreten s svojim istinktom se okrnem i budem mi malo i neugodno.Nakon toga se okrenes i pravis da je sve normalno.

Ne,ne svidjas mi se nego si me razocarao kao prijatelj.Od onog decka kakav  si bio pretvorio se se u sve najgore.S svima si pricao kao neki opasan lik,a samnom na samo si pricao kao normalano,kao da si masku skinuo s lica i pricao normalno.

Uvijek kada smo pricali govorila sam ti da se pokrenes malo,ispravis ocjene,poporavis ponasanje,manes se trave i tih gluposti.Ali ti si se samo nasmijao i skupio oci.

Jednom sam ti rekla da ces pasti razred i da mozda neces proci,naravno nisam zeljela da te uvrijedim time vec da ti to dodje do mozga,a ti kao da si se namjerno zainatio i sve ispravio.Bilo mi je drago,sjecam se da si mi prisao i rekoa ˝sta si ono rekla necu proci razred˝,i to s sirokim osmijehom,bila sam ponosna na tebe,doista jesam.

Necu reci da si se zaljubio u mene,jer ne znam ne citam ljudima misli ali znam da ti idalje zelim pomoci no ne znam kako i nakon svega.

Stvar koja je razorila sve bilo je kada si s jednim likom htio pobjeci s zadnjeg sata,a ja sam bila dezurna.Pozvao si me a mi kazes naravno kao i svima neku izliku zato ces pobjeci s sata,naravno nikad te nisam prijavljivala,no taj dan sam se odlucila praviti cega Boga ili,rekla sam da cu vas prijaviti.

Poludio si,derao se i setao gore dolje kraj deckiju koje smatras 'prijateljima',ako se to moze nazvati time,jer nije prijatelj svatko tko ti pruzi ruku,vec onaj tko se brine za tebe i kada krenes u krivome smjeru da te vrati na pravi put.Vrijedjao si me ,naravno pola toga nisam cula,ali opet svakom rijeci si zapravo pokazivao kakav si zapravo,da nisi onakav kakvim sa te smatrala.

Izvini ako sam ti povrijedila ego,sto ti se nisam poklonila i krenula uvlaciti u guzicu kao svi ostali,jer sam se trebala bojati se.Udario si na najnize i to je jadno,znam tko je ucestvovao u tome kada si poludio,ali oprostam im svima kao i tebi jer sam takav idiot da to radi ali nikad necu zaboraviti.Svaki put kad te vidim ili te osobe prvo sto mi bude u glavi jeste taj dan.

Rekao si da ti se vise nikada ne obracam,ali ti si se uvijek meni obracao.Nedavno si mi nesto rekoa ali jednostavno prekrizila sam te,izbjegavam te,ignoriram izbacila sma te iz svog vidokruga i zivota.

Neki dan nisi dosao na nastavu jer si kao bi 'bolestan' u tramvaju.Usao s s kapuljacom i maramom preko lica.Sjeo si s drugom i gledao u mene,a ja sam te ignorirala,mislio si da te necu prepoznati,ali si se prevario.

Jednom si se 'potukao' i posvadjao s 'drugom',i svi smo se raspravljali tko je mogoa krenuti prvi,ja sam bila jedna od onih koja je rekla da dajem ruku u vatru da ti nisi prvi krenuo.Ali sada bas i nisam sigurna,previsoko si stavio svoje 'nove standarde' i previse si povisio nivo svog ega.

Promjenio si se,ali na gore.Mozda se jednoga danas sjetis da sam ti bila prijatelj,ali ne onaj koji ce ti pomoci da bjezis od problema vec da se suocis s njima.Mislio si da sam takav tip prijatelja koji ce ti pomoci da krenes tim putem kojim si vec krenuo to te i razbjesnilo jos vise.

Nadam se da ces se vratiti na staro,a ja cu se moliti dragome Bogu da te vrati na pravi put♥

MisliTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang