🌌

15 1 0
                                    

Znam ispala sam budala što sam mislila da nisi kreten i da mišljenje koje sam stekla o tebi nakon svega možda i krivo,no hvala Bogu ti si  tu da uvijek dokazes da si još gori.

Možda je tako i bolje skontala sam na vrijeme i neću mučiti sebe.

Željela  sam biti dobra prema tebi ne pretjerano,no toliko da vidiš da sam primjetila da ti se svidjaam i da sam uvidjela da ti je možda i žao nakon svega.No ti si mi odgovorio jako lijepo  i ponovo mi pokazao da nekada nije dobro dati ljudima drugu sansu.

Kod se gutas s tom curom barem možeš to raditi podalje od našeg razreda.Nije me briga,i ne nisam vas vidjela već su mi rekli ljudi oko mene u razredu.Ako si želio da vas vidim nisi morao bas da stanes kraj mene s njome jer nisam ljubomorna jer ljubomoran možeš biti samo ako nekoga voliš,a to  je pojam kojeg za tebe vezan ne može biti niti nije.Hvala Bogu pa je moj drug bio kraj mene tako da vas nisam ni pogledala,no koliko znam bilo je prostora i dalje od mene.

Ja sam svoje napravila,nisam htjela da budem bezobrazni prema tebi jer Bog sve vrati,ali eto ti sam svoju sudbinu krojis,a meni Bog.

Uživaj,a ja idem svojim putem....

MisliWhere stories live. Discover now