mk #10

1.7K 142 153
                                    

“Hadi Atlas, hadi! Bul şu adamı!”

Genç kızın bağırmasını dinlemedi ve elindeki bilgisayarın klavyesinde hızlıca gezdirdi parmaklarını. Adamın üzerine yerleştirdikleri takip cihazının sinyalini anlık kaybetmişti ve bu genç kızda ani bir telaş yaratmıştı.

“Buldum,” Sesi sakin çıktı çünkü bulmama gibi bir ihtimalinin olmayacağını biliyordu.

“Tamam hadi hazırlan, çıkalım.” Genç kız koltukta duran deri ceketini ve siyah motorsiklet kaskını aldı. Belinde sabitlediği silahın varlığını kontrol ettikten sonra bacağındaki kemere yerleştirdi bıçakları.

Üzerindeki metallerin ve siyah boğazlı kazağının altına giydiği çelik yeleğin ağırlığını dikkate almadı. Alışmıştı.

Atlas da aynı şekilde hazırlandı ve küçük bilgisayarı alıp beraber motorsiklete bindiler.

Adamın hareket halinde olması işlerini zorlaştıracak olsa da, her zamanki gibi bunu da halledeceklerdi. İşin kötü biteceği ihtimalini hiç düşünmüyorlardı.

Bir süre sonra sinyal sabit bir yerde durmuştu. Sinyalin geldiği noktaya ilerlerken, gördükleri manzaranın şaşkınlığı ilk olarak genç kızın üzerindeydi.

Motorsikletten yavaşça indi ve kaskı çıkarıp daha net bakmak için yaklaştı.

Yerde yatan, Atlas'ın ve genç kızın takip ettiği adamdı. Ekin ise elindeki silah ile adamın başında put gibi dikilmişti. Şokta olduğunu düşünüyordu ki Ekin'in göz hapsine girdi.

İnanamadı.

Karşısında gördüğü bedenin hâlâ bu dünyada oksijen soluduğuna inanamadı bir süre. Gözleri o kadar uzun süre durmuştu ki genç kızın üzerinde, yandığını hissedip birkaç defa kırpıştırma ihtiyacı duydu.

Bu gördüğü bir halisülasyon muydu? Beyni ona oyun mu oynuyordu, yoksa gerçek miydi? Karşısında şaşkınca ona bakan gözlerin sahibi gerçek miydi?

“Belgin?” Ağzından çıkan kelimeden hemen sonra geldi, silahın patlama sesi.

Ve Belgin'in ateşlediği silahtan çıkan kurşun Ekin'in vücudunu delip geçti.

Koca bedeni kurşunun etkisiyle savruldu geriye, gözyaşının düşmesine engel olamadı ve genç kız motorsiklete binip uzaklaştı oradan.

***

Hadi Belgin'e sövün :d
arriaq 'a değil tabii :)

Düşüncelerinizi alalım?

-sarı

mayıs kasırgası - yarı textingWhere stories live. Discover now