mk #21

1.3K 105 73
                                    

Multimedia; Atlas Kor.

***

-Mayıs'ın Anlatımından-

“Biraz hızlı olalım, ilacın etkisi uzun sürmez.” Atlas, taktığı maskenin altından konuştuğunda görmese bile kafamı salladım ve elimdeki bezi poşete koyup doğruldum.

Bir buçuk saatte vücudundaki kanın yarısını kaybetmiş cesedin kokusu, çıkardığım maskeden sonra burnuma doldu. Bununla birlikte yüzümü buruşturken, Atlas da parmak izlerini sildiği bezi poşete koydu ve maskesini çıkardı.

“Eve gidince güzel ellerinden yemek yemek istiyorum.” Atlas'ın tutku dolu sesiyle gülümsedim ve bana yaklaştığı sırada, işini kolaylaştırıp ben de ona ilerledim.

“Bu kokudan sonra hâlâ yiyebileceğine inanmıyorum, cidden midesizsin.” Sırıttı ve ellerini belime dolayıp boynuma gömdü kafasını.

Gözlerimi kapatıp sımsıkı sarıldım. Verdiği huzura minnet ederken elleri bacağıma dolandı ve kucağına aldı.

Bu hareketi ile gözlerimi açmış ve ellerimi omzuna koymuştum. Gözlerinin içine bakarken, dudağını ısırarak yüzüme bakıyordu.

“Seni o kadar çok seviyorum ki,” Yüzüme doğru yaklaşacağı sırada bizden ve bizim sesimizden başka sesin olmadığı otoparkta başka bir ses duyuldu.

Bu ses, ikimize de yabancı gelmezken refleks olarak kafamı o yöne çevirmiştim.

“Atlas? Mayıs? S-siz ne yapıyorsunuz burada?”

Nazlı'nın titrek sesiyle Atlas'ın elleri gevşemişti ve beni yavaşça bırakmıştı yere. Ellerimi arka cebime koyup sırıtarak kuzenime baktım.

“Senin yapamadığın şeyi yapıyoruz, Nazlı.” Kaşları çatıldı ve gözlerinden yaşlar süzülmeye başladı. Bu acınası hali canımı sıkarken, başımın ağrıdığını hissettim.

Belgin'in sırası gelmişti.

***

(Nazlı)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Nazlı)

Kişilik bozukluğu olan hastalar nasıl geçiş yapıyor birinden diğerine bilmediğim için böyle bir şey yazdım, sorun olmaz bence :')

Cuma, cumartesi bölüm atamadığım için bugün bir bölüm, eğer yetiştirebilirsem iki bölüm gelecek.

Düşüncelerinizi alalım?

-sarı

mayıs kasırgası - yarı textingWhere stories live. Discover now