mk #11

1.6K 131 59
                                    

"Allah'ım delireceğim! Nerede bu çocuk?"

Zeliş, salonun ortasında volta atarken neredeyse ağlamak üzereydi. Eymen, Mercan ve Kuzey ise telefonda polise kayıp ihbarı veriyorlardı. Ekin, o adamın peşinden koşmuştu ve ondan sonra eve dönmemişti. Bu kimseye normal gelmiyordu. Akıllarında kurdukları senaryoların ise haddi hesabı yoktu.

"Ya Mercan, neden gitmedin arkalarından?" Zeliş ne yapacağını şaşırmış bir şekilde Mercan'a yüklenirken, Mercan'ın pişmanlığı üzerindeydi yine.

"Özür dilerim ama be-..."

"Özür dilemene gerek yok, iki koca adamın peşinden nasıl koşacaktın da yetişecektin?" Eymen, kendini kötü hisseden sevgilisine destek çıkmak için kolunun altına aldı ve saçlarını okşadı.

Bu olayda bir suçu yoktu. Gerçekten de o ikisine yetişemezdi.

"Zeliş sen de sakin ol, güzelim. Bir şey olmayacak, korkma." Kuzey de Zeliş'e sarılırken, Mercan'ın telefonunun mesaj sesi duyuldu salonda.

Mercan telefonu almak için Eymen'in kolunun altından çıktı ve koltuğun üzerindeki telefona uzandı. Her bir hareketini izleyen Eymen, mesajın kimden geldiğini ve ne olduğunu merak ettiği için birkaç dakika sonra sorma ihtiyacı duymuştu.

"Önemli bir şey mi? Kimmiş?"

Mercan işaret parmağını kaldırıp beklemesini söyledi. Mesajı defalarca okudu, önceki mesajlar birden göründü, gözlerine inanamadı ve bir kez daha böyle bir şeyi nasıl söyleyeceğini düşündü.

05*: Atacağım adrese çabuk bir ambulans gönderin Mercan, Ekin yaralı.

05*: *adres*

Mercan: Ne demek yaralı noldu Belgin?
(iletilemedi)

Mercan telefonu sinirle kapatırken Belgin'in amacını henüz anlamış değildi. Fakat şu an önemli olan Ekin'in hayatıydı, bu yüzden telefonu tekrar açtı ve ona merakla bakan gözleri es geçerek ambulansı aradı.

Az önce mesajda bahsi geçen adrese bir ambulans gönderdikten sonra, arkadaşlarına açıklama yapma gereği duydu çünkü deminden beri ona bir sürü soru sormuşlardı fakat hiçbirine cevap vermemişti.

"Mercan, söylesene ne ambulansı ne yaralısı! Ne oldu?" Zeliş'in sesi fazla sinirli ve yüksek çıktığında, Kuzey yine onu sakinleştirmeye çalıştı.

"Ekin yaralıymış."

Mercan bunları söylerken askıdan montunu almıştı ve diğerlerinin şoku atlatmasını bekliyordu.

Zeliş'in gözyaşları durmazken, Kuzey onunla beraber hızla dışarı çıktı. Eymen ise aklına takılan soru yüzünden yerinde hareket etmeden bekliyordu.

"Eymen, hadi." Kız arkadaşı kolunu tutup kendine çektiğinde, elini itti ve kaşları çatık bir şekile yüzüne baktı.

"Bunu sana kim söyledi? Mesaj atan kimdi Mercan?"

***

Mercan ile Eymen'in durmadan bozduğum ilişkileri peki :')

Düşüncelerinizi alalım?

-sarı

mayıs kasırgası - yarı textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin