Κοκορομαχία

8.5K 749 268
                                    

Τσεκάρετε παρακαλώ την νέα μου ιστορία " Παίξε με τον λύκο μου"και αφήστε παρακαλώ σχόλιο είτε σε αυτή είτε στον λύκο , ποιά ιστορία προτιμάτε να συνεχισθεί. Ευχαριστώ πολύ!

..............

Στο εργαστήριο


"Φίλιππε η απόλυτη κλίμακα θερμοκρασίας είναι ταυτόσημη με την κλίμακα θερμοκρασίας ιδανικών αερίων και είναι ανεξάρτητη απο τις ιδιότητες του υλικού. Επομένως Φιλιπούκο μου μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και στις χαμηλές θερμοκρασίες"

Παρατηρώ τον Φίλιππο οτι ανεβάζει νευρικά τα γυαλιά του στην μύτη του. Τον τσεκάρω απο πάνω ως κάτω. Τα μάτια του λάμπουν κάθε φορά που τον αποκαλεί Φιλιπούκο . 

"Λίνα μου" ..

Ε όχι και Λίνα μου παπάρα μπροστά στον άντρα της.

Βήχω διακριτικά και τον αγριοκοιτάζω αλλά ο Φίλιππος δεν έχει μάτια εκτός απο εκείνη.

Βέβαια..αυτός προτάθηκε για νόμπελ φυσικής ..αυτή είναι πρώτη σε κατάταξη στο MENSA , εμένα με στέλνουν για καφέδες. Ρε ξύλο που θέλουν και οι δυο. Ας μην έκανα εγώ τα μαγικά μου να βγάζω λεφτά και να δω απο που θα είχαν χορηγίες για τα πειράματα τους.

"Λίνα μου θα συμφωνήσω , η απόδοση μιας μηχανής Carnot ισούται με τις πράξεις σου επομένως για να κατασκευάσουμε μια μηχανή πρέπει η ψυχρή δεξαμενή να έχει αυτή την θερμοκρασία ίση δηλαδή με το απόλυτο μηδέν"

"Φιλιπούκο επομένως θα μετατρέπει σε έργο όλη την θερμότητα που θα απορροφούσε"

Προσπαθώ να της βάλω το σακάκι μου αλλά το πετάει διακριτικά στην άκρη. Νόμπελ και μαλακίες..ο λιγούρης ο Φίλιππος τσεκάρει το στήθος της απο την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο εργαστήριο. Αν του σπάσω κανένα δοκιμαστικό σωλήνα στο κεφάλι θα δούμε αν θα την κοιτάξει ξανά. Ο ανώμαλος.

"Αχ Ντιμούκο μου "

Τι έγινε με θυμήθηκε?

"Φέρε μου ένα μοκατσίνο με μια μπάλα παγωτού"

Γουρλώνω τα μάτια μου. 

"Ποιός νομίζεις οτι είμαι? Σερβιτόρος στο Μικέλ? Εγώ κοπέλα μου είμαι.." δεν προφταίνω να ολοκληρώσω πόσα δισεκατομμύρια βγάζω το χρόνο και πως το Forbes με κατέταξε στην κορυφή των επιχειρηματιών , γιατί το αναιδέστατο μικρό μου γύρισε την πλάτη.

"Φίλιππε μου το απόλυτο μηδέν λοιπόν συμφωνούμε οτι είναι η θερμοκρασία εκείνη της δεξαμενής στην οποία μια μηχανή Carnot δεν θα αποβάλλει θερμότητα. Περίφημα"

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα