Η μισή αλήθεια της

8.7K 766 71
                                    




"ΛΙΝΑ" η φωνή του άγρια σχεδόν βγαίνει σαν βρυχηθμός μέσα απο το σώμα του, σταματάω στην θέση μου, καθώς τον βλέπω να τρέχει γρήγορα προς το μέρος μου.

"ΛΙΝΑ" φωνάζει ξανά , απελπισμένα, βλέπω πια καθαρά την τρομαγμένη όψη του , τα χαρακτηριστικά του έχουν αλλοιωθεί σε μια μάσκα αγωνίας

"Ντίμι" ψελλίζω το όνομα του , μου είναι αδύνατο να κινηθώ, τα πόδια μου δεν συνεργάζονται, το μόνο που θέλω είναι να με αγκαλιάσει, το μόνο που μπορεί να με ηρεμήσει είναι εκείνος, η μυρωδιά του, τα χέρια του. Να νιώσω ασφάλεια όπως μόνο εκείνος μπορεί να με κάνει να νιώσω.

"Ντίμι" απλώνω τα χέρια καθώς νιώθω να προσκρούει με ένταση στο σώμα μου, πέφτει πάνω μου και με πιάνει δυνατά απο τους ώμους. Κοιτά μέσα στα μάτια μου σαν να ψάχνει κάτι, το χείλος του τρεμοπαίζει και σφίγγει το στόμα του δυνατά, ίσα για να κάνει μια προσπάθεια να μην φανεί η ταραχή του.


Είναι ταραγμένος τόσο για εμένα?


"Έχεις αίματα, έχεις χτυπήσει" μονολογεί, αφήνει τα χέρια μου και με αγγίζει στο σώμα μου, με ψηλαφεί θέλοντας να βρει το τραύμα που λέρωσε τα ρούχα μου αίμα.

"Όλα καλά" ψιθυρίζω καθώς νιώθω τα χέρια του να με αγγίζουν, τα σηκώνει αργά στα μάγουλα μου , σκύβει και με πλησιάζει τόσο που νιώθω την ανάσα του στο πρόσωπο μου, τα γένια του άγρια πάνω στο δέρμα μου, νιώθω τα χείλη του στα μάτια μου, τα κλείνω , ηρεμώ στο άγγιγμα του, μου φιλά τα μάγουλα, άτσαλα και ξανά τα μάτια .


Την μόνη φορά που με φίλησε ήταν στο γάμο μας. Στο μάγουλο κι έπειτα είχε τραβηχτεί σοβαρός.


"ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΩΡΑ " φωνάζει δυνατά χωρίς να πάρει τα μάτια του απο πάνω μου, τα χέρια του διατρέχουν το κορμί μου, σαν να μην πιστεύει πως είμαι στην αγκαλιά του.

"Δημήτρη είμαι καλά ηρέμησε δεν έχω χτυπήσει, είναι όλα καλά"

Προσπαθώ να μην δείξω την ταραχή μου , νιώθω πως το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να ηρεμήσω εκείνον. Τα μάτια του ζευγαρώνουν με τα δικά του. Είναι περίεργο , τα μάτια του στέκουν ξένα, μαύρα , σαν να αλλοιώθηκε η ίριδα τους, σε κάτι απύθμενο και απόκοσμο. 

Με βάζει στην αγκαλιά του, ακούω τους χτύπους της καρδιάς του έντονους να δονούν το κορμί μου.

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα