seee?x

11.4K 849 214
                                    

1.Sex alert!!! Μην διαβάσετε αν δεν νιώθετε άνετα! Και δεν εννοώ στην θέση σας!



Δημήτρης

Περπατάμε ο ένας πλάι στον άλλον. Την νιώθω νευρική. Ή ανυπόμονη. Δεν έχω αποφασίσει τι συμβαίνει στο μυαλουδάκι της. Ίσως και τα δυο να συμβαίνουν.

Είναι αργά το βράδυ και έτσι ο όμιλος είναι άδειος. Φυσικά ζήτησα να μας ετοιμάσουν την αίθουσα της πισίνας κατάλληλα. Θέλω να θυμάται όμορφα την πρώτη της φορά. Οι γυναίκες ξέρω οτι έχουν κόλλημα με αυτά.

Την κοιτάω να με κοιτά λοξά και δαγκώνει νευρικά το χείλος της. Δεν θα έπρεπε να αγχώνεται τόσο.

"Μην αγχώνεσαι δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, ένα πήδημα είναι " της λέω ήρεμα για να την χαλαρώσω αλλά την βλέπω να με κοιτά θυμωμένα. Ειλικρινά οι γυναίκες είναι περίεργες.

Λίνα

Προπορεύεται και ανοίγει την πόρτα . Δείχνει υπερβολικά άνετος και προσπαθώ να ηρεμήσω . Είμαι ενθουσιασμένη, εκνευρισμένη και γενικά δεν ξέρω..νομίζω οτι τρέμω. Και δεν με βοηθά με αυτά που λέει.

Καθώς μπαίνω στην αίθουσα νιώθω την υγρή ατμόσφαιρα στο σώμα μου. Τα φώτα είναι κλειστά εκτός απο τα μικρά μπλε φωτάκια που είναι αναμμένα στο βυθό της πισίνας. Περιμετρικά της πισίνας είναι αναμμένα μικρά λευκά κεράκια.

"Εσύ το κανόνισες?" του λέω χαρούμενα. Μας έφτιαξε ατμόσφαιρα. Είναι γλύκας και ας το παίζει σκληρό καρύδι. "Πότε πρόλαβες?"

"Δεν είναι κάτι σπουδαίο" απαντά αδιάφορα και πλησιάζει στην πισίνα. Χωρίς να με κοιτάξει τον βλέπω να ξεκουμπώνει το πουκάμισο του.

Η πισίνα βγάζει μικρούς ατμούς δημιουργώντας μια αίσθηση υγρής ομίχλης. Απο την μεγάλη γυάλινη τζαμαρία το φώς της πανσελήνου που είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί φωτίζει το σώμα του. Η Λία γρυλίζει.

Ταίρι

Ναι είναι το ταίρι μας. Μπορεί να μην το νιώθει εκείνος το δεσμό γιατί είναι άνθρωπος, μπορεί να αμφέβαλλα κι εγώ η ίδια κάποιες στιγμές εξαιτίας της συμπεριφοράς του, αλλά καθώς τον βλέπω να γδύνεται κάτω απο το φως της πανσελήνου είμαι σίγουρη. Το σώμα μου σπινθηρίζει και τα μάτια μου νιώθω πως έχουν γίνει χρυσά.

Θα ζευγαρώσουμε με το ταίρι μας Λι επιτέλους

Η καρδιά μου χτυπά σαν τρελή καθώς βλέπω να ρίχνει το πουκάμισο του κάτω. Παρατηρώ το μεγάλο τατουάζ στην πλάτη του. Τον λύκο. Είναι ένας αρσενικός λύκος μεγαλόσωμος με γκρί γούνα, τα μάτια του με κοιτάνε ανέκφραστα.

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα