Ζήλειες

8.5K 758 98
                                    


Kατεβάζει αδιάφορα το τζην του μπροστά μου. Σχεδόν το κάνει επιδεικτικά κι έπειτα γυρνά και με κοιτά με ένα αδιευκρίνιστο ύφος.

"Λοιπόν..δεν έχω σκοπό να βρέξω το μποξεράκι μου" λέει σοβαρά και κάνει κίνηση να κατεβάσει το μαύρο εσώρουχο του.

Δεν είναι οτι ντρέπομαι.. απλά δεν είναι σωστό.

"Τζες..δεν νομίζω πως θα ήθελα να κάνουμε μπάνιο τελείως γυμνοί "

Βλέπω τα χέρια του αυτόματα να σταματούν την κίνηση , λίγο πριν εμφανιστεί το επίμαχο κρυμμένο σημείο του εαυτού του. Μου χαμογελά λοξά κι έπειτα σοβαρεύει.

"Πλάκα έκανα..χαλάρωσε Λίνα"

Δεν νομίζω πως έκανε πλάκα. Αλλά χαίρομαι που ΄σέβεται τα όρια μου. Πριν απαντήσω μου γυρνά την πλάτη και πάει με σταθερά βήματα προς το νερό. Τον βλέπω να βουτάει και να φωνάζει.

"Είναι τόσο ωραία Λίνα πρέπει όπωσδήποτε να κολυμπήσεις"

Βουτάει το κεφάλι του μέσα και χάνεται κάτω απο το νερό. Το κάνει να φαίνεται απολαυστικό.

Ξεφυσάω . Ζεσταίνομαι πολύ.

Ξελύνω το πουκάμισο μου. Κοιτάω προς το νερό αλλά δεν βλέπω τον Τζες. Αφήνω το πουκάμισο μου να πέσει κάτω και ξεκουμπώνω προσεχτικά το κρεμαστό μου με το γυαλί. Το ακουμπάω απαλά πάνω στο ρούχο μου κι έπειτα βγάζω το σορτσάκι μου και τις μπότες. Τακτοποιώ τα μαλλιά μου μπροστά στο στήθος μου κι έτσι αποκτώ μια κάποια προστασία.

Προχωράω προς το νερό και βλέπω τον Τζες να αναδύεται.

Είναι πολύ όμορφος άντρας.

Όχι όσο ο Ντίμης μου φυσικά.

"Κλείσε τα μάτια"

Με κοιτά απο πάνω ως κάτω. Με κοιτάει ..με κοιτάει σαν άντρας. Όπως ποτέ ο Δημήτρης δεν με κοίταξε. Με κάνει να νιώθω γυναίκα. Αληθινά ποθητή γυναίκα.

Κλείνει τα μάτια επιδεικτικά βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπο του, χωρίς όμως να κρύψει το αινιγματικό χαμόγελο στα χείλη του.

"Μπαίνω" τον προειδοποιώ και παίρνω φόρα και βουτάω απο την ξύλινη εξέδρα. Το νερό αναπηδά γύρω μου και νιώθω στην στιγμή την δροσιά του υγρού να ηρεμεί την θερμοκρασία του σώματος μου. Βουτάω το κεφάλι μέσα στο νερό και ανοίγω τα μάτια.

Αρχίζω και κολυμπάω. Είναι τέλεια.

Με τον Δημήτρη μόνο μια φορά όταν ήμουν δεκαέξι κάναμε μπάνιο σε αυτή την λίμνη. Υποτίθεται πως είχαμε έρθει για μήνα του μέλιτος. Η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης ήθελε να αποφύγει τους δημοσιογράφους και γι αυτό μετά τον γάμο καταλήξαμε εδώ. Ο τύπος είχε βουήξει να ανατροφοδοτεί την πληροφορία πως ένας απο τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου παντρεύτηκε μια ανήλικη. Ο Δημήτρης πλήρωσε πολλά για να μην αποκαλυφθεί το όνομα του. Ντρεπόταν για εμένα.

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα