η δική του αλήθεια

8.1K 757 110
                                    

Νομίζω πως αυτό το κεφάλαιο το περιμένατε καιρό. Οχι δεν είναι βρυκόλακας, δεν είναι ο σπάιντερμαν..είναι..

Τουλάχιστον ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ-     

καλή ανάγνωση!



Δημήτρης


"Την έχω κι εγώ αυτή την απορία Δία, πως μπορεί κάποιος που λέει οτι είναι το ταίρι μου να αφήνει να..να ζευγαρώνω με άλλον?"

"Με άλλον?" επαναλαμβάνω την έκφραση που χρησιμοποίησε εκείνη. Πότε έγινα απλά " ο άλλος??" και γενικά αυτή η ιστορία ..είναι μπερδεμένη. Δεν πρόκειται να αφήσω την μικρή να ακολουθήσει αυτόν τον τύπο. Δεν την προστάτευσα ως τώρα για να τα γκρεμίσει όλα για μια ανοησία.


Είναι ανοησία όμως?


"Δεν είναι οτι δεν έχω την απάντηση σε αυτό Λίνα ..απλά κάποια πράγματα πρέπει να σου τα εξηγήσει ο Άλφα Ντέμιαν. Και..επίσης..η προφήτης λέει πως όταν ειδωθείτε θα ξεκαθαρίσουν όλα. Οι λύκοι σας θα αναγνωριστούν ως ταίρια..απλά πρέπει να πειστείτε και οι δυο.. οτι πρέπει να συναντηθείτε. "

Δεν κρατιέμαι και αφήνω ένα γέλιο. Είναι φως φανάρι πως αυτός ο Ντέμιαν δεν την γουστάρει. Όταν θέλεις μια γυναίκα κάνεις τα πάντα. Και αυτός δεν κάνει καν τον κόπο να την ψάξει.

Κοιτάω το προβληματισμένο ύφος της Λίνας . Γελάω ξανά. 

"Μην κουράζεις το μυαλουδάκι σου. Ο Άλφα δεν σε γουστάρει. Είναι τόσο απλό. Μην κάνεις καμία ανοησία και ακολουθήσεις τον Δία . Το σπίτι σου είναι εδώ"


Αν και δεν ξέρω αν κάνω καλά που προσπαθώ να την μεταπείσω. Αν κινδυνεύει όντως? Σκέφτομαι εγωιστικά?


"Μαζί σου?" η ερώτηση της ακούγεται αυτόματα πριν ακόμη κλείσω το στόμα μου. Με τρελαίνει όταν είναι τόσο πιεστική. Συνέχεια θέλει απο εμένα κάτι. Δεν ξέρω τι κόλλημα τραβάνε οι γυναίκες με τα λόγια. Στην τελική για την πάρτη της κόντεψα να πεθάνω. Νομίζω πως για εκείνη έγιναν όλα. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί το σώμα μου αντιδρά έτσι.

"Το σπίτι σου είναι εκεί που μένεις τώρα"

Στριφογυρίζει τα μάτια της.

"Δεν θα πάθεις τίποτα αν μου πεις κάτι τρυφερό, αν το κατάλαβες είμαι έτοιμη να τα παρατήσω όλα και να ακολουθήσω τον αδερφό μου στην φυλή μου. Έχεις να μου πεις τίποτα που θα με έκανε να μην το κάνω?"

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα