Ντομινέιτ

9K 772 320
                                    

"Αιώνες τώρα απο την αρχή του κόσμου η φυλή Cronos προσφέρει τον πιο δυνατό άντρα στην φυλή των Svelge.  Εγώ είμαι εδώ μητέρα όλων και ιέρεια της μητέρας Σελήνης για να διαφυλάξω την τάξη των πραγμάτων"

Η φωνή της ακούγεται υπόκωφη . Καθώς μιλά αέρας σηκώνεται δυνατός. Τα πάντα κουνιούνται στο πέρασμα του εκτός απο εμας τους δυο. Στέκεται μακριά μου αλλά καταλαβαίνω οτι η γυναίκα απέναντι μου είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία και πολύ περίεργη. Φωσφωρίζει μέσα στο σκοτάδι.

"Η Λούνα θα ζευγαρώσει απόψε το βράδυ με τον Άλφα της φυλής . Την διεκδικεί ο πιο ισχυρός λύκος. Η πανσέληνος το ορίζει .Αλλιώς όλα θα χαθούν στο πέρασμα του χρόνου. Κάνε πίσω ειδάλλως ετοιμάσου να πεθάνεις"

Απο τα χέρια της ξεπετάγονται σπίθες λευκού φωτός. Τα κουνά με φόρα και είναι έτοιμη να μου επιτεθεί.

"Κυριούλα θα σε σπάσω ειλικρινά στο ξύλο αν δεν κάνεις πίσω "

Την βλέπω να σβήνει τις φωτιές απο τα χέρια της εκνευρισμένη και χωρίς να αγγίζει το έδαφος έρχεται καρφί προς εμένα.

"Γιατί πρέπει να είστε τόσο θερμοκέφαλοι μπουμπούνες όλοι απο την Cronos? Τι δεν καταλαβαίνεις όμορφο αγόρι θα σε σκοτώσω αν δεν κάνεις πίσω. "

Η φωνή της έγινε πιο φυσιολογική. Με κοιτά εκνευρισμένη και καθώς ανοιγοκλείνει τα μάτια της εμφανίζονται οι κόρες των ματιών της. Είναι μοβ  και οι ρυτίδες στο πρόσωπο της κουνιούνται περίεργα σαν να τις φυσά ο αέρας.

"Η Λίνα είναι δική μου . Δεν θα ζευγαρώσει με κανέναν άλλον θείτσα και κάνε στην άκρη μην σου δείξω πόσο ακριβώς θερμοκέφαλος μπουμπούνας μπορώ να γίνω"

Την βλέπω να ανοίγει με έκπληξη το στόμα της και σηκώνει αυτόματα το χέρι της . Απο μέσα ξεπηδά ένα λευκό φως και της γρυλίζω έτοιμος να της ορμήσω.

Ώσπου...

"Καλέ" 

με κοιτά έκπληκτα και κατεβάζει το χέρι της κάτω. Έρχεται κοντά μου και με μυρίζει. Πολύ.

"Θείτσα κάτσε καλά " τραβιέμαι απο κοντά της καθώς  επιχειρεί να μου βγάλει την μπλούζα.

"Τώρα δεν σου φαίνομαι μπουμπούνας ε?" της λέω εκνευρισμένος καθώς τραβάω την μπλούζα μου αλλά έχει τρομακτική δύναμη και καταφέρνει να μου την σκίσει.

Με κοιτά απο πάνω ως κάτω και ξεροκαταπίνει.

"Πρώτον έχω να πω..είσαι πολύ καυτό αγόρι.."

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα