Κίνδυνος

9.1K 758 140
                                    

Δυο μέρες μετά


Δυο μέρες περάσαν απο τότε ..που μου είπε ..εκείνο το βράδυ.. 

Δυο μέρες τώρα κάνω ντουζ κάθε τόσο, βάζω την αγαπημένη μου ενυδατική και τα πιο όμορφα μου εσώρουχα..αλλά τίποτα. Δεν λέει να με πλησιάσει. Μέχρι και την πόρτα μου το βράδυ την αφήνω ανοιχτή για να καταλάβει οτι τον περιμένω..αλλά και πάλι τίποτα.

Τον φαντασιώνομαι συνέχεια να μπαίνει στο δωμάτιο μου και να με κάνει δική του..σε όλες τις στάσεις..έχω τρελαθεί..το σώμα μου υποφέρει..τι να κάνω? Να πάω εγώ και να τον διεκδικήσω? Περίμενα πως θα κάνει μια κίνηση..

Δυο μέρες τώρα όμως είναι εξαφανισμένος στο γραφείο . 

Μουρμουρίζει συνέχεια οτι έχει επείγουσες δουλειές ..σημασία δεν μου δίνει..δεν ξέρω πως σχεδιάζει ειλικρινά να κάνουμε έρωτα με αυτή την τακτική..θέλω να πω..αν είναι να κάνουμε έρωτα αν μη τι άλλο πρέπει να μείνουμε για λίγο οι δυο μας..ελπίζω να μην το μετάνιωσε.

 Σε οχτώ μέρες είναι η πανσέληνος. 

Ούτε για φαγητό δεν κατεβαίνει. Κανά δυο φορές που τον πλησίασα , έστριψε και έφυγε προς την άλλη κατεύθυνση.  Δεν με αφήνει να του μιλήσω. Τουλάχιστον πριν λέγαμε και καμιά κουβέντα. 


Ο Τόνυ λέει οτι είναι κότα.


Ο καθηγητής Μάιντραπς εξετάζει τους αλγόριθμους που βρήκα εδώ και ώρα.

"Δηλαδή Λίνα το όλο θέμα είναι να διασπάσουμε το πολυμερές υλικό με υπεριώδεις ακτίνες και να το επαναπρογραμματίσουμε ουτωσώστε στην εξαγωγή να έχουμε ένα βρώσιμο υλικό?"

Βγάζει τα γυαλιά του και τα αφήνει πάνω στα χαρτιά του.


Εν τω μεταξύ έχω ατελείωτες και απέραντες εξάψεις.


"Καταλαβαίνεις οτι αν πετύχει το πείραμα , αυτόματα όλη η υπάρχουσα βιομηχανία θα στραφεί εναντίον σου?Η Mosanto έχει δισεκατομμύρια τζίρο απο την πώληση μεταλλαγμένων σπόρων και λιπασμάτων, δεν θα το αφήσει έτσι να περάσει"

Γνέφω θετικά. Ξέρω πως θα γίνει  βιομηχανική επανάσταση .


Δεν φοβόμαστε όμως εμείς Λι


Το πείραμα έχει ως εξής, χρησιμοποιώντας την ήδη υπάρχουσα τεχνολογία του 3d εκτυπωτή , προσπαθώ τοποθετώντας στο μηχάνημα πολυμερές υλικό να εξάγω βρώσιμο υλικό. Η διαδικασία δεν είναι απλή..πρέπει να αλλάξουμε την φύση του υλικού και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με πυρηνική σχάση..το θέμα είναι οτι ο αντιδραστήρας θα πρέπει να κατασκευαστεί σε μικροκλίμακα και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακίνδυνα σαν οικιακή συσκευή. Αυτό σημαίνει..

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα