orgasm alert

10.5K 774 363
                                    

Όοοολο το  κεφάλαιο περιέχει σεξουαλικό περιεχόμενο. Όποιος νιώθει άβολα ας αποφύγει να το διαβάσει.  

Όσο για τις υπόλοιπες ατρόμητες διεφθαρμένες αναγνώστριες περιμένω τα σχόλια σας! 




Στέκεται προκλητικά μπροστά μου με κατεβασμένο το τζην του. Κοιτάω τα μάτια του καθώς ολισθαίνει το βλέμμα μου προς τα κάτω.

Εμ..

Είναι τεράστιο , θέλω να πω έχω δει πολλές φορές πέος , έχω δει άπειρες ώρες youporn αλλά αυτό ή είναι πολύ μεγάλο ή πρέπει να πετάξω το κινητό μου, γιατί έχει πολύ κακή ανάλυση. Ειλικρινά δεν είχα ιδέα οτι φαίνεται τόσο ..έτσι..τεράστιο και..μεγάλο.

Ξεροκαταπίνω και κοιτάω ξανά τα μάτια του , χαμογελάω νευρικά και ξεροκαταπίνω για δεύτερη φορά. 


"Δεν μπορείς καν να κοιτάξεις τον πούτσο μου και περιμένεις να σε πηδήξω?" 


Γουρλώνω τα μάτια μου. Πως μπορεί να λέει χαλαρά αυτά που λέει? Δεν δείχνει νευρικός, είμαι σίγουρη πως για εκείνον είναι κάτι συνηθισμένο να το πετάει έξω μπροστά σε κορίτσια.

"Ασφαλώς μπορώ να το κοιτάξω" λέω με άνετο ύφος και χαμηλώνω το βλέμμα μου . Υποθέτω κάτι πρέπει να πω.


"Εμ..είναι ..ε..καλό" 

Σηκώνει το φρύδι του και χαμογελά λοξά.

"Καλό?" μου λέει ήρεμα καθώς το χέρι του πηγαίνει στο πέος του και το παίζει απαλά. 


Εντάξει είμαι νευρική. Το πέος του πιάνει κατηγορία αρκούδας. Αν και δεν έχω δει ποτέ πως μοιάζει το πέος μιας αρκούδας, αλλά αφού είναι μεγάλο ζώο , σίγουρα θα το έχει μεγάλο, αλλά υποθέτω είναι και αυτό τεράστιο αν και ο Δημήτρης σίγουρα δεν είναι αρκούδα και..

Ξεφυσάω.


"Είσαι νευρική..είμαι σίγουρος οτι σκέφτεσαι μαλακίες ,  δεν μπορώ να σε πηδήξω έτσι"

"Δεν είμαι νευρική" λέω τέρμα αποφασιστικά αλλά μένω ακίνητη απο κάτω του. Ίσως πρέπει να το κάνω κάτι ή να τον πάρω στο στόμα μου, δεν ξέρω ίσως πρέπει να με φιλήσει απλά αντί να μου ανεμίζει την αρκούδα στα μούτρα μου τρομοκρατώντας με.


"Δεν είμαι ο τύπος του άντρα που κάνω έρωτα , μου αρέσει να πηδάω άγρια και δεν θα κάνω εξαίρεση μαζί σου . Δεν φιλάω επίσης. Δεν κάνω αγκαλιές μετά το σεξ. Δεν τα γουστάρω αυτά κι επίσης δεν πηδάω πολλές φορές την ίδια γυναίκα. Ούτε σε αυτό θα αποτελέσεις εξαίρεση. Θέλω να το χωνέψεις αυτό. Θα σε πηδήξω μια φορά ίσα για να ηρεμήσεις και να μην πας να πηδηχτείς με τον κάθε μαλάκα. Είμαστε σύμφωνοι σε αυτό?"

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα