lol..i...pop!

10.4K 807 129
                                    

Kαι που λέτε ξυπνάω το πρωί και τι να δω? Η φραουλιά μου άνθισε επιτέλους και η ιστορία μου Μην Μιλάς έφτασε τα 100κ ! Θα μου πείτε τώρα, άραξε κοπελιά εδώ άλλες φραουλιές έχουν ήδη φράουλες και άλλα βιβλία έχουν 1Μ θεάσεις αλλά σκασίλα! Είμαι χαρούμενη με το μισογεμάτο ποτήρι της ζωής μου! Υπερχαρά!

Και καλή ανάγνωση!



"Λοιπόν ..εμ..θέλεις να συνεχίσουμε ή σε κάλυψα?" το ύφος του σοβαρό και το πρόσωπο του ανάμεσα στα πόδια μου. Ειλικρινά είναι μια παράξενη συζήτηση.

"Εσύ δεν θέλεις?" απαντώ ήρεμα χωρίς να δείξω στο ύφος μου την απόλυτη απόγνωση που νιώθω. Βέβαια αν πει οτι δεν θέλει έχω αποφασίσει να τον αρπάξω , να τον πατήσω κάτω και να τον..

"Εγώ είμαι πολύ καβλωμένος σε πηδάω εννοείται, δεν ξέρω εσύ αν θέλεις γιατί έχυσες " περνά το χέρι μέσα απο τα μαλλιά του και με κοιτά με απάθεια. Ειλικρινά πως μπορεί να το κάνει αυτό? Για όνομα είναι ανάμεσα στα πόδια μου και μόλις έγλυψε ..εμ..το τριανταφυλλάκι μου. Εμένα προσωπικά έχει συγκλονιστεί ο κόσμος μου!

"Ε..ας συνεχίσουμε" του λέω ενώ δαγκώνω τα χείλη μου νευρικά , γιατί με παιδεύει ? Με κόπο συγκρατώ την Λία να μην γρυλίσει.

Μου χαμογελά αινιγματικά καθώς αρχίζει να μου φιλά απαλά το εσωτερικό των μηρών μου. Τελικά δεν κόπιασα για να τον πείσω.

Όπου με αγγίζει νιώθω να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα, η αίσθηση είναι απίστευτη. Νιώθω την γλώσσα του ανάμεσα στα φιλιά που μου αφήνει, αναστενάζω και με δαγκώνει ελαφρά.

Αχ.. θέλω ατελείωτο ατέρμονο απέραντο και ανελέητο σεξ .Είμαι στα όρια μου. Βασικά τα έχω ξεπεράσει.

"Μυρίζεις υπέροχα" ψιθυρίζει ανάμεσα στα μικρά φιλιά που μου αφήνει ενώ ολοένα ανεβαίνει προς τα πάνω.

Όταν..είμαι σίγουρη..δηλαδή τον μυρίζω...

Ο Στέφανος είναι έξω απο την πόρτα. Τι κάνει εκεί? Την ξεχωρίζω την οσμή του, πρέπει να κάθεται απ'έξω. Τελείως ανώμαλο..θέλει να πάρει μάτι? Ε..δηλαδή αφτί? Και δεν τον έκοψα για τέτοιον!Σμηναγός σου λέει μετά και κουραφέξαλα..

"Ο Στέφανος.." ψιθυρίζω με απορία και αυτόματα σηκώνεται απο πάνω μου ο Δημήτρης και με κοιτάει εκνευρισμένα.

"Όταν πάω να σε πηδήξω δεν θα μιλάς για άλλους άντρες"

Στριφογυρίζω τα μάτια μου.

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα