Party time

8.3K 686 58
                                    



"Ξεκόλλα απο πάνω μου δεν θέλω να χορέψω Λίνα"

"Έλα Δημήτρη είναι το πάρτυ γενεθλίων μου"

Την βλέπω να χοροπηδάει σαν το κατσίκι ενώ εγώ κάθομαι άγαλμα μπροστά της. Δεν είμαι τύπος που κουνιέται. Απλά δεν μου αρέσει. 

"Ένα ποτό θα πιώ και πάω πάνω. Έχω δουλειά στο γραφείο . Κάποιος πρέπει να δουλεύει"

Με πιάνει απο την μέση και τρίβεται ρυθμικά πάνω μου.  Νιώθω τα καρφάκια απο το δερμάτινο σουτιέν της να τρίβονται στο στέρνο μου.

"Είσαι βλαμμένο? Δυο βήματα τώρα πίσω" της λέω αυστηρά και παγώνει στην στιγμή. Όλα παιχνίδι τα βλέπει η Λίνα. Μου φαίνεται πως θα κάνω πολύ σοβαρή συζήτηση μαζί της και σύντομα. Δεν γίνεται να κάνει οτι της έρχεται στο κεφάλι. Δεν είναι μωρό πια.

"Συγνώμη" μου απαντά σοβαρή και ξεφυσάω. 

"Δεν τρέχει τίποτα.." της λέω αδιάφορα και κοιτάω προς το μπαρ." Πήγαινε να βρεις τους φίλους σου κι εγώ πάω για το ποτό μου"

"Καλά" μου απαντά στο ίδιο ύφος. Και πάει να φύγει. Την τσεκάρω απο πίσω. 

"Λίνα!"

"Ναι?" δεν ξέρω γιατί αλλά με κοιτάει με προσμονή. Δεν πιστεύω να νομίζει οτι άλλαξα άποψη για το θέμα του χορού.

"Χρόνια πολλά .Ξέχασα να σου ευχηθώ"

Την βλέπω να μου γνέφει με το κεφάλι ανέκφραστα και σε λίγο χάνεται στο πλήθος.

....................

Λίνα

Ο καθηγητής μου πιάνει τρυφερά το χέρι. Είναι απο τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Όχι όσο εγώ.

Έχει πανεπιστημιακή έδρα στο Harvard στο τμήμα εφαρμοσμένης βιολογίας. Και η διατριβή του ήταν αρκετά καλή. Την είχα πρωτοδιαβάσει όταν ήμουν δώδεκα ετών. Το ίδιο απόγευμα τον συνάντησα και ως το βράδυ την συζητούσαμε. Απο τότε έγινε καλός μου φίλος και αυτός και ο άντρας του ο Χάρυ. Είναι γλύκες και οι δυο. Ο μπαμπάς πάντα έλεγε πως του έκλεψα τον φίλο του.

"Καθηγητά νιώθω πως κάθε φορά ο πόνος γίνεται μεγαλύτερος δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμη. Ο Δημήτρης κάνει ασταμάτητα σεξ με άλλες κι εγώ κάθε φορά.."κάθε φορά το κορμί μου μελανιάζει. Είναι σαν να με χτυπάει κάποιος απο μέσα μου..είναι αβάσταχτο αίσθημα..ιδίως απο την στιγμή που μένουμε στο ίδιο σπίτι , το φαινόμενο γίνεται χειρότερο. Το περιμέναμε να συμβεί αλλά όχι σε τέτοιο σημείο.

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα