Δυο μέρες μόνο

8K 817 131
                                    

Λίμα, Περού


Έκανα συνάλλαγμα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Όσο πιο γρήγορα για να μπορέσω να επιστρέψω στο ξενοδοχείο. Και ο Δίας και ο Ηρακλής αρνήθηκαν να την αφήσουν μόνη.

"Εμείς είμαστε λυκάνθρωποι αν γίνει κάτι θα είμαστε πιο χρήσιμοι"

Νιώθω τελείως μαλάκας. Αλλά ξέρω οτι έχουν δίκιο. Είμαι άνθρωπος. Και δεν μπορώ να την προστατεύσω όπως εκείνοι. Κι ας είμαι διατεθειμένος να δώσω και την ζωή μου για εκείνη.

Οτι και να κάνω όμως ποτέ δεν θα είμαι αρκετός.


"Δημητρη! Εδώ"

Η φωνή του Δία ακούγεται απο το βάθος της ρεσεψιόν. Το ξενοδοχείο είναι πολύ μικρό και απομονωμένο. Αλλά δεν θα γινόταν να πάμε σε κανένα χλιδάτο μέρος . Θα ήταν παράτολμο να μας εντοπίσουν. Τουλάχιστον το κάθε δωμάτιο έχει τουαλέτα. Νόμιζα πως η Λίνα θα γκρινιάξει. Δεν είναι μαθημένη σε τόση παρακμή αλλά με εκπλήσσει συνέχεια. Δεν το σχολίασε καν. Δεν ξέρω γιατί την είχα τόσο κακομαθημένη μέσα μου.

"Όλα εντάξει με το συνάλλαγμα?" είναι ιδρωμένος όχι οπως εγώ. Προφανώς και ως λυκάνθρωποι έχουν καλύτερη αντοχή στο ζεστό καιρό της Λίμας. Άλλωστε εδώ περνάν την μισή ζωή τους.

"Όλα εντάξει" του κάνω νόημα δείχνοντας την γεμάτη τσέπη μου. Έχουμε αρκετά λεφτά για τις δυο μέρες που θα μείνουμε εδώ. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις κάρτες μου , μπορεί να μας εντοπίσουν απο την κίνηση των λογαριασμών . Πούλησα το ρολόι μου. Όχι όσο το αγόρασα αλλά αρκετά για να μην λείψει κάτι στην Λίνα.


Δυο μέρες είπε ο Δίας θα χρειαστούν τελικά για να επιβεβαιώσουμε οτι δεν μας έχει ακολουθήσει κάποιος.

Σε δυο μέρες θα ξεκινήσουμε για το  Puerto Maldonado , αν όλα πάνε καλά.

Δυο μέρες ακόμη με την Λίνα. 

Και μετά μια ζωή χωρίς εκείνη.


"Που είναι?" κοιτάω το γύρω χώρο αλλά δεν την βλέπω.

"Στο δωμάτιο της"

"Πηγαίνω απο εκεί"

Νιώθω τη σφιχτή λαβή του Δία στο μπράτσο μου.

"Το ξέρεις πως δεν είσαι το ταίρι της?"


Ναι το ξέρω.

Του γνέφω καταφατικά.


"Ακόμη και αν το πιστεύει αυτό η Λίνα κάνει λάθος. Ποτέ δεν θα μπορούσε ένας άνθρωπος να γίνει Άλφα μιας φυλής. Το καταλαβαίνεις αυτό έτσι? Δεν θα μπορούσε ένας άνθρωπος να προστατεύσει ούτε την φυλή ούτε την Λούνα. Και δεν μπορεί να υπάρξει άλλη Λούνα εκτός την Λίνα"

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα