Η πρώτη γνωριμία

8.3K 748 69
                                    


Λίνα

Στέκομαι λίγα μέτρα μακριά απο το ελικόπτερο. Οι έλικες έχουν σηκώσει δυνατά κύματα αέρα και μπερδεύουν τα μαλλιά μου. Τα μαζεύω βιαστικά ψηλά και ανεβάζω το φερμουάρ απο το μαύρο δερμάτινο μου. Τα μάτια μου είναι κόκκινα. Αλλά δεν ωφελεί να κλαίω. Ήρθε η ώρα να κάνω κάτι. 

Ο Τόνυ με σφίγγει στην αγκαλιά του. Δυο μέρες τώρα  συζητάμε συνέχεια πως πρέπει να χειριστώ το όλο θέμα και τελικά με έπεισε να κάνω αυτό που φοβάμαι όσο τίποτα.

"Να θυμάσαι πριγκίπισσα, εσύ είσαι το κωλόπαιδο της ιστορίας. Απλά ζήτησε του συγνώμη και πες του την αλήθεια"

Κοιτώ το πρόσωπο του. Σκύβει και με φιλά στο μέτωπο.

"Θα με διώξει ή θα γελάσει. "

"Αλλά εσύ θα το κάνεις παρόλαυτα. Απέδειξε του οτι είσαι γυναίκα και τον διεκδικείς . Πες του οτι είσαι ερωτευμένη απο την πρώτη στιγμή που τον γνώρισες, είναι η ελάχιστη αλήθεια που του οφείλεις"

Βάζω το κεφάλι μου στο στέρνο του. Ξεφυσάω αγχωμένη. Ο Τόνυ έχει δίκιο, στην προσπάθεια μου να τον κρατήσω κοντά μου συμπεριφέρθηκα παιδιάστικα και ανώριμα. Απλά τον επιβεβαίωσα οτι δεν είμαι αρκετά καλή για εκείνον. Ίσως απλά πρέπει να του πω οτι τον αγαπάω. Όχι αδελφικά.

"Θα με πει βλαμμένο και θα γελάσει το ξέρω"

Λέω δυνατά τον μεγαλύτερο φόβο μου, πως δεν θα μπει στον κόπο να με απορρίψει ως γυναίκα, απλά θα γελάσει και θα υποβιβάσει αυτά που νιώθω. Τον ξέρω καλά τον Δημήτρη, οτι δεν θέλει να δεχτεί δεν το αρνείται, απλά το υποβιβάζει σε σημείο που απλά δεν κάνει τον κόπο να ασχοληθεί μαζί του.

"Εσύ να επιμένεις, θα θέλει το χρόνο του , τον ξέρεις τον Δημήτρη, μπορεί να γίνει πολύ ξεροκέφαλος, αλλά πιστεύω πως και αυτός Λίνα νιώθει πράγματα για σένα, φαίνεται απο τον τρόπο που δεν σε κοιτάει"

Χαμογελώ λοξά. Αν αυτό υποτίθεται θα έπρεπε να με βοηθήσει, δεν βοηθά καθόλου.

"Λίνα" ο καθηγητής μου πιάνει το χέρι και μου χτυπά συγχρόνως την πλάτη." Θα επικοινωνήσουμε για την εξέλιξη του πειράματος, σε περιμένω σύντομα εδώ για την βήτα φάση..και.." διορθώνει τα γυαλιά στην μύτη του " και καλή επιτυχία στα αισθηματικά σου"

Τον φιλάω στο μάγουλο .

"Να ξέρεις ..με έχει πάρει πέντε φορές στις δυο μέρες που λείπει για να με ρωτήσει πως είσαι" μου ψιθυρίζει στο αφτί και απομακρύνεται χωρίς να με κοιτάξει. Είναι πολύ διακριτικός άντρας και μισεί να εμπλέκεται σε τέτοιες συζητήσεις.

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα