Amazon

8.1K 818 108
                                    


5 μέρες μετά

Αεροδρόμιο/Μaiami/Florida


Aν είμαι κουρασμένος?

Δεν έχω την πολυτέλεια ειλικρινά να σκεφτώ εμένα. 

Ναι ..υποθέτω καμιά φορά έχω ανοιχτά τα μάτια αλλά είναι σαν να κοιμάμαι. Αλλά με επαναφέρω γρήγορα στην πραγματικότητα. Δεν γίνεται να κοιμηθώ. Πρέπει να την προστατεύσω. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να δεχτούμε επίθεση. 

Εκείνη να δεχτεί επίθεση. 

Πρέπει να είμαι έτοιμος. Για όλα.

Ο Στέφανος επέμενε πως αν χρησιμοποιούσαμε το ιδιωτικό jet του ομίλου , θα ήταν εύκολο να μας εντοπίσουν. Αλλάξαμε ονόματα στα διαβατήρια και χωριστήκαμε ανάμεσα σε διαφορετικές δημόσιες πτήσεις.

Είναι πιο ασφαλές είπε. Και έχει δίκιο.

Ταξιδεύουμε μαζί με τον Δία και τον Ηρακλή. Πρέπει να παραδεχτώ οτι o αδερφός της δείχνει να την αγαπάει πολύ. Το βλέπω στα μάτια του. Αναγνωρίζω πότε ένας άντρας αγαπά. Κι εκείνος την αγαπάει. Ακόμη και ο Ηρακλής. Της δείχνει μια αφοσίωση απίστευτη . Την νιώθει οχι απλά οτι είναι πιο ψηλά στην ιεραρχία απο εκείνον. Καταλαβαίνω οτι την αγαπά ως ένα σπουδαίο πλάσμα στη ζωή του. Είναι η Λούνα της φυλής του. Είναι κάτι σημαντικό για εκείνον. 

Η Λίνα δίπλα μου για μια ακόμη φορά αλλάζει θέση. Μπορεί να φαίνεται χλιδάτο το αεροδρόμιο του Μαιάμι αλλά οι καρέκλες στην αναμονή είναι θάνατος. 

"Φαίνεσαι κουρασμένη. Είσαι άυπνη . Δοκίμασε να κλείσεις τα μάτια σου " της ψιθυρίζω ενώ την βλέπει να τρίβει τα βλέφαρα της. 

"Είμαι αγχωμένη υποθέτω"

Ξέρω πως για εκείνη είναι σπουδαίο αυτό που πρόκειται να συμβεί. Αύριο τέτοια ώρα θα είμαστε στο Puerto Maldonado. Απο εκεί με ένα σύντομο ταξίδι μέσα στο Αμαζόνιο θα βρούμε την φυλή της. Θα γυρίσει στις ρίζες της. Και θα ανακηρυχθεί Λούνα της φυλής.

"Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Κοιμήσου. Η ανταπόκριση για Περού είναι σε δυο ώρες."

Μου χαμογελά λοξά. Τα μάτια της είναι κόκκινα. Είναι κουρασμένη. 

Δεν μπορώ να ξεχάσω την στιγμή που την είδα να κάνει μετάβαση σε λύκο. Δεν ξέρω γιατί αλλά το σκέφτομαι συνέχεια. Με έναν περίεργο αδιευκρίνιστο τρόπο. Και τον λύκο της σκέφτομαι. Θα ήθελα..όχι οτι θα της το ζητούσα..αλλά ..σκέφτομαι πως θα μου άρεσε να χάιδευα τον λύκο της. Να έκανε μετάβαση ..μόνο για να χαιδέψω τον λύκο της. Ήταν εκπληκτικό . Ένιωσα ..

To Παιχνίδι Της ΛίναςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα