Ez lehetséges...

2.5K 109 2
                                    

"- Üdvözlünk Rosalinda.- mondták tökéletes szinkronban..."

Elkezdtek egy kocsi felé vezetni ahol beültünk mind a hárman hátra, majd az egyik intett a sofőrnek, hogy indulhat. Annyi megválaszolatlan kérdésem van akkor vágjunk is bele hosszú beszélgetés elé nézünk...

-Hogy hívnak titeket? Mit akartok velem csinálni? Én miért nem tudok semmiről?- támadtam le őket. Az egyik elkezdett közelebb jönni hozzám majd hátrálni kezdtem, de az ajtóba ütköztem. Nekiàltam kutakodni a táskámban, megtaláltam a baseball ütőt ezután rájuk szegeztem.

-Ne gyertek közelebb nem félek használni, és válaszokat akarok most rögtön.- mondtam nekik hadonázva a "fegyveremmel". Majd megvillantottoták a mosolyukat...

-Nyugi kislány mindenre válaszolunk csak tedd le azt most rögtön.- és szép lassan elvette tőlem. Majd folytatta.

-Na szóval az én Jack Black vagyok, ő pedig az öcsém James Black. Én 21 ő 20 éves, és az a feladatunk, hogy megvédjünk és segítsünk beletanulni a szakmába. Nem emlékszel ránk? Mi voltunk az első idegenek akik a kezükbe tarthattak, barátok voltunk még régen.-mesélte nekem.

-Milyen szakma?-kérdeztem-Sajnálom, de nem emlékszem rátok.-mondtam nekik elgondolkodva.

-Hát a maffia.-röhögött képbe mintha ez lenne a világ legtermészetes dolga. A maffia a maffia A MAFFIA ÚRISTEN.

-Milyen maffia és, hogy jövök a képbe én?- kérdeztem idegesen. Úgy néztek rám mint valami hülyére.

-Akkor te semmit se tudsz?-megráztam a fejemet.-Akkor kezdjük a legelejéről, most jól figyelj.-mondta Jack.

-Oké.-válaszoltam.

-Volt egyszer egy nő 22 éves volt Sarahnak hívták beleszeretett egy olyan férfiba aki nagyon nagy hatalommal rendelkezett, ez a férfi 25 volt. Neki sem volt közömbös a lány csak egy bökkenő akadályozta meg a szerelmük beteljesedését, az pedig az volt, hogy Josh maffia vezér lett. Ő örökölte a világ egyik legnagyobb maffiájának a vezetői posztját. Amikor már a főnöki rangon volt elérkezettnek látta az időt, hogy végre feleségül vehesse a nőt, bár ezt sokan ellenezték és más feleséget akartak neki, de nem érdekelte. Elvette őt majd egyre jobban kezdett beletanulni a szakmába, ez a szervezet volt a legerősebb a földön. Esküvő után másfél évre kiderült, hogy gyermeket vár. Nagyon örültek bár féltek is mert sok rossz akarót tudhattak sajátjuknak. Épségben megszületett a baba, boldogan nevelték őt míg az ellenség két éves korában el nem szakította tőlük. Évekig keresték, de nem találták azt hitték, hogy meghalt. Majd az egyik bevetésen mind a ketten odavesztek.-itt már patakokban folytak a könnyeim, de mint ha a fiúk szemei is csillogott volna.

-Ez a baba én voltam?-kérdeztem már szinte bőgve. Mind a ketten bólintottak.

-Mindig magukat okolták, hogy nem figyeltek rád eléggé oda és minden az ő hibájuk.- fejezte be James.

-Sajnáljuk.-mondták, bólintottam.

-És ti, hogy jöttök a képbe?-kérdeztem a könnyeimet törölgetve.

-A szüleink is elhunytak majd a te szüleid kezdtek el minket nevelni olyan jók voltak hozzánk pedig nem volt kötelességük, de mégis megtették. Azt a feladatot bízták ránk, hogy találjunk meg téged és képezzünk ki.-mondta el egy szuszra James.

-Minek kell engem kiképezni?- kérdeztem vissza mert ezt tényleg nem értettem, hogy jön ide.

-Mert te vagy az örököse a világ legnagyobb maffiájának, és neki tudni kell lőni, verekedni, jól tárgyalni, túl kiabálni az embereket, de legfőképpen tiszteletet parancsolni mind közül ez a legnehezebb, és mivel te nő vagy hátránnyal indulsz a férfiakkal szemben.-húzta el a száját Jack.

Én elvesztettem a fonalat a maffia, lövészet, a szüleim, tárgyalás, meg akartak ölni, te vagy az örökös, nehéz feladat, két évesen elraboltak, megtaláltak, ellenség, tiszteletet parancsolni, hátránnyal indulsz. Ezek a szavak ismétlődtek az agyamban egymás után, majd egy éles fájdalom nyilallt a fejembe ezután elkezdtem szédülni. Valakinek az ölébe esett a fejem, próbálnak szólongatni, de nem hallom őket zúg a fülem, a nevemet kiabálják olvasom le a szájukról. Már nem bírom nyitva tartani a szememet túl gyenge vagyok hozzá, próbálom nem lehunyni. A többiek azt kiabálják nehogy elaludjak maradjak ébren, de már nem bírom lecsukom a szemem. Elnyel a sötétség....

A maffia hálójában (Befejezett)Where stories live. Discover now