Végjáték

758 48 0
                                    

"és egy forró szerelmes csókban részesítette..."

Az esküvő óta eltelt már két hét most lecsendesültek a dolgok, mi is meghúztuk magunkat nem nagyon mutatkoztunk. Minden jól ment azt hittük már nyugtunk lehet, de a sors nem úgy akarta.... Reggel a postát behozták a fiúk és azt bontogattuk én meg rátaláltam a levélkupacban a nagyi levelére, az volt ráírva hogy sürgős postai küldemény, egyből el is olvastam és a végére már bőgtem is...

A levél:

"Drága unokám, hogyha ezt a levelet olvasod akkor én már meghaltam, ezt a borítékot odaadtam az egyik bizalmasomnak, hogy ha ez bekövetkezne akkor sürgősen juttassa el ezt hozzátok. Itthon elszabadult a pokol nem bírtam már tartani a frontot lázadtak egyfolytában, leakartak cserélni új vezetőt akartak, a halálod miatt nagyon kiakadtak, de a többség inkább úgy vettem észre, hogy örült.... Most két dolgot tehetsz vagy vissza mész, vagy meneküljetek ahogy csak tudtok. A menekülés talán biztonságosabb lehet azt kéne választanotok, de azt mondom hallgass a szívedre, ha vissza akarod szerezni azokat az embereidet akik nincsenek lefizetve az ellenség jóvoltából... Ezt az üzenetet futtában írom, hallom hogy beakarják törni az ajtót. Ne feledd el, hogy mennyire szeretlek.

Puszil Donna-marie

-Mi áll a levélben Rose?-kérdezi aggódva Jack, átnyújtom a papírt neki ő is elolvassa majd a többieknek is odaadja, majd vigasztalóan ölel még jobban.

-Mit akarsz tenni Rose?-néz fel az üzenetből.

-Megyek és visszaszerzem a maffiámat.-mondom elszántan.

-Biztos ne meneküljünk inkább, az biztonságosabb én még nem akarok meghalni.

-Te hülye nem fogunk meghalni.-korholja le Miranda.

-Nem muszáj velem jönnötök, meg tudom oldani egyedül is.

-Ha megyünk akkor mindenki megy.

-Igen.-bólintanak egyetértően.

-Oké kimegyek mosdóba.-mondom, majd futok is a Wc fele és újból elkezdek halkan hányni.. Valaki benyit én meg riadtan kapom fel a fejemet, nehogy Jack legyen az, de csak Harry volt az.

-Rose mikor akarod elmondani Jacknek?

-Majd még egy kis időt szeretnék.

-De el kell mondanod neki. És te mióta tudod? Hány hetes?-ül le mellém a kőre.

-Két hete, amióta kijöttem a börtönből. Két és fél hónapos.-simítom a kezemet ösztönösen a hasamra.

-Jaj, te lány bonyolult eset vagy.-mondja nevetve és a vállamra hajtja a fejét...

Egy héttel később útra keltünk, hogy visszamenjünk a bázisra vagyis inkább az ellenséghez a borítékban benne volt egy cím oda kell eljutnunk. Jacknek még mindig nem mondtam semmit majd ha ezen túl leszünk akkor elmondom. A fegyvereket már beszereztük, most öltözködünk és készülődünk irány a harc. Ha minden jól megy ez lesz az utolsó maffia háború, leszámolunk végleg az ellenséggel és most megfognak végre bűnhődni a szüleim gyilkosai is. Ez lesz a végjáték...

-Rose jól vagy, biztos hogy akarod, nem kockázatos a baba miatt?-kérdezi aggódva Harry.

-Nem muszáj lesz, vissza szerzem a jogos tulajdonomat.

A maffia hálójában (Befejezett)Where stories live. Discover now