Én tényleg megtettem...

1.7K 89 3
                                    

"Majd kimondta az eredményt..."

-Az teszt 99 százalékos eredményt mutatott, ő az örökös. Gratulálok üdv a csapatban.- majd odajött hozzám és megölelt és azt mondta, hogy halasszuk holnapra a körbevezetést. Mindenki döbbenten állt ott kivéve a testvérpárt az ő arcukon egy öntelt mosolyt észlelhetünk.

-Te..te biztos lefizetted őket ez biztos meg van hamisítva.- mondta dühösen.

-Nem hamisította meg, most fejezzed be mert ennek rossz vége lesz.- figyelmeztette Jack.

-Jó rendben tegyük fel tied lesz az egész juss, de ahhoz, hogy te legyél a főnök akkor ki kell állnod a partido-t !!- közölte velem majd elment, a fiúkra néztem akik elsápadt arccal ledermedve álltak ott. Próbálom szólongatni őket, de semmi ezt nem hiszem el, megcsaptam mind a kettőnek a fejét erre bezzeg oda figyelnek.

-Mi bajotok van miért nem válaszoltok??- kérdeztem dühösen.

-Meg kell mérkőznöd valamelyik fickóval akit kiválasztanak.- válaszolt.

-És?-értetlenkedtem.

-Vagy te nyírod ki őt vagy ő fog téged.

-Nekem..nekem embert kell ölnöm ilyenről még nem volt szó, erre nem állok készen.- mondtam. Ezt nem tudom megcsinálni, nem állok készen ilyenekre, erre nem, hogy egész életemben gyötörjön a bűntudat amiért kioltottam egy ember életét, tudom később úgy is kellett volna ölnöm hisz mert ebbe születtem nem tudok mást tenni, de könyörgöm nem ilyen hamar. Csak így ide dobják nekem tessék nyírd ki ezt milyen kedvesek, és mind ezt úgy mondják mintha az időjárásról fecsegnénk.

-És mikor akartatok erről szólni nekem ha ha !?-vontam kérdőre őket.

-Hát izé kiment a fejünkből, mindenkivel megesik az ilyen nem?- mondta az idősebbik és közben a tarkóját masszírozta és próbálta elviccelni a dolgot.

-Persze, mindenkivel megesik, hogy elfelejti közölni a barátjával hogy " Hé figyelj már jövőhét kedden embert kell gyilkolnod, mert ez a szokás, de biztos megtudod csinálni vagy legalább is muszáj lesz vagy neked kampec"- közöltem velük közben próbáltam Jack hangját utánozni.

-Jól van jól van elcsesztem tudom, de készülj fel mert két és fél óra múlva lesz az összecsapás, mi addig próbálunk egyeztetni a vezetősséggel, hogy ne keljen vagy valahogy enyhébb legyen ez az egész, mert neked még "tiszta a kezed" már ha érted.

-Értem, te lüke.

Majd ott hagytak engem mind a ketten a dolgukra indulva. Addig is elindulok sétálok egy kicsit, feltérképezem a terepet. "Tiszta a kezed" már ha érted ezek tiszta hülyék, bár próbálják elviccelni az egészet, de nekem nem annyira vicces. A gondolataimból az zökkentett ki, hogy a földön találtam magamat frankón seggre estem, úgy látom valakivel össze mentem. Az a valaki nagyon ismerős, várjunk az nem lehet.

-Harry!?- kérdezem.

-Rose? El sem hiszem, de rég láttalak.-mondja mosolyogva, semmit sem változott az elmúlt idő alatt.

-Igen, de te hogy kerülsz ide? Semmit sem változtál.-kérdezem miközben feltápászkodok, leporolom a ruhámat.

- Én nem, de te igen sokkal inkább sötétebb lettél.- röhögi el magát, ami engem is egy mosolyra késztet.

-Kösz a bókot igazán jól esik. De te mit csinálsz erre fele?

- Én itt dolgozom.- válaszolja egyszerűen. Itt dolgozik marha jó, de ezt nekem nem mondta el.

-És mit szoktál itt melózni?

-Hát ezt azt minden félét.

-Például?- remélem nem hozzám volt köze a munkájának, biztos csak túl komplikálom.

A maffia hálójában (Befejezett)Where stories live. Discover now