A családfám és az új szabályok...

1.6K 87 3
                                    




Mikor felébredtem láttam, hogy a többiek az ágyamnál ülve várják mikor kelek fel. Köhintettem egyet mire mindenki felém kapta a fejét.

-Jól vagy?-kérdezték teljes összhangban.

-Igen, mennyi időre dőltem ki?

-Másfél nap.

-És akkor mi lett a végeredmény?-próbálom belőlük kihúzni.

-Győztél, de nem én közlöm veled a többit szólók a vezetőségnek, hogy felkeltél minél előbb hivatalossá kell tennünk. Addig öltözzél fel tizenöt perc itt vagyunk.-közölték majd itt hagytak engem. Pontban a megadott időben jöttek értem majd egy számomra ismeretlen épületbe mentünk át, ahol csak pár ismerős arcot láttam.

-Na drága unokahúgom végre felébredtél, nagyon aggódtam miattad. Ideje megismerned a család többi tagját aztán intézzük a hivatalos iratokat. Engem Alexnek hívnak. Ő itt Maria a nénikéd az én nejem, nekünk van egy gyermekünk akit Alexnak hívnak, de sajnos most nem tud itt lenni majd csak két hét múlva érkezik. Josephot már ismered és ő itt a vér szerinti nénikéd Hana, nekik a kamasz fiúkat Lukenak hívják. A fiúkat már ismered, a többiek meg már sajnos nincsenek köreinkben. Vannak olyan üzlettársaink akik már családtagnak számítanak, de majd mindent sorjában.- olyan gyorsan elhadarta, hogy a felét nem is értettem, de próbálom memorizálni.Röviden akkor. A barna kicsit őszes hajú ő a Maria, Alex nincs itt, Joseph az az ellenszenves férfi, a felesége az a szőke hajú nő, a szöszi fiút aki pár évvel lehetett idősebb mint én Lukenak hívnak. Oké memorizáltam asszem.

-Oké.

-Na remek akkor térjünk rá az üzletre, utána majd még ismerkedhetsz. Az a lényeg, hogyha mostantól te vezeted a maffiát akkor meg kell állnod a helyed, innen már nincs vissza tántorgás. Értve vagyok idáig?-kérdi miközben felnéz a papírokból. Bólintottam.- Akkor jó folytatom, szóval ha te leszel az élen törvényeket hozhatsz, de van pár alap szabály amit neked is be kell tartani, tessék itt a nyomtatvány majd olvasd el.- a kezembe nyomott egy A4- es papírt majd továbbmondta.-Te ítélkezel a bűnösök között a tanács segítségével, de ha olyanról van szó akkor csak is a te kezedben van a döntés. A te szavadnak valamennyivel több befolyása van mint a többieknek. Ha úgy van, hogy rossz hatással vagy a munkára vagy hátráltatod azt akkor fellebbezhetnek vagy kihívhatnak egy párbajra és meg kell küzdenetek, vagy lemondasz. Az hogy hatalommal rendelkezel csak azért mert születési előjogod van nem hatalmaz fel arra, hogy mindent a saját érdekeid felé fordíts, nézned kell mások szemszögéből a dolgokat. Egy jó vezető olykor könyörületes, de ha kell kemény kezű , legfőbbként igazságos. Ha nincs bizonyíték akkor nem ítélünk halálra senkit, vagy okot mond rá az illető, hogy mit miért, vagy pedig bizonyíték kell a bizonyíték a legszilárdabb ok. Érthető voltam? Ez minden főbb szabály, de rajta van a papíron is.- bólintottam.

-Értem.

-Most pedig gyere ide hozzám és ismételd: " ÉN ROSE MOON FOGADOM.

-" ÉN ROSE MOON FOGADOM.

-HOGY IGAZSÁGOS VEZETŐ LESZEK.-mondja.

-HOGY IGAZSÁGOS VEZETŐ LESZEK.-ismétlem.

-NEM HÁTRÁLOK MEG SEMMITŐL, MERT KÉPES VAGYOK RÁ, ÉN IS A VEZETŐI CSALÁDBÓL SZÁRMAZOK.

-NEM HÁTRÁLOK MEG SEMMITŐL, MERT KÉPES VAGYOK RÁ, ÉN IS A VEZETŐI CSALÁDBÓL SZÁRMAZOK.

-Jól van most gyere ide.-odamentem, elővett egy kést mit akarhat vele?- Egy picit megvágom a kezedet ez a szokás, jó?- bólintottam, mikor sebet ejtett a kezemen felszisszentem. Néztem ahogy a vérem rá csöppen a papírra be áztatva azt a bizonyos pontot. Majd a kezembe egy tollat adtak, hogy írjam alá mikor meg volt lepecsételték.

-Most már hivatalosan is a vezetőnk vagy, tessék ez a pecsétgyűrű családi örökség apád is ezt viselte most pedig te fogod, majd tovább tudod adni a gyerekednek.- felhúztam az ujjamra gyönyörű.- Ezen az ékszeren a család címer látható ami a pecséteken is.- mire befejezte már pincérek tálcán kínálták fel a pezsgőt mindenki a kezébe vette ezt követően Alex tósztot mondott.- IGYUNK ROSERA AKI ÁT VESZI A CSALÁDI VÁLLALKOZÁST ÉS ARRA, HOGY A TÖRTÉNELEMBEN Ő A LEGELSŐ NŐ FŐNÖK. GRATULÁLUNK, AMÚGY SZÉPEN KINYÍRTAD AZT A KÉT EMBERT.- mindenki helyeselt, tényleg én két embert kinyírtam ó a francba most már érzem a bűntudatot kellett neki említeni.-Kapsz egy hét szabadságot addig pihenj mi pedig előkészítjük a terepet. Akkor majd találkozunk, sok sikert!

A maffia hálójában (Befejezett)Where stories live. Discover now