Káosz

914 52 1
                                    

" Akkor úgy látszik, hogy a maffia örökös nélkül marad..."

Írói szemszög:

A sors, mindenki kíváncsi arra, hogy milyen sors vár rá vagy más szóval élet, mindenkinek vannak elképzelései vágyai. Amikért ha tesz akkor az sikerül, ha meg nem akkor csak a szerencsén múlik, nem biztos, hogy minden úgy fog elsülni ahogy te azt gondolod. Vegyük például ennek a szegény lánynak a történetét. Amikor még kisgyermek volt elrabolták a szüleitől, ezáltal elszakították a családjától, felnevelték a legnagyobb titokban, majd amikor a lány tizenhét esztendős volt, akkor felkereste őt két igen helyes, okos , macsó férfi, akik nem mások voltak, mint igen mindenki tudja a testvérpár. Lehet gondolkodni, hogy te talán bele mentél volna abba, hogy találkozzál két idegen faszival. De Rosenak ezt valahogy az ösztönei súgták ezt. Mindegy vakon hitt mind a kettőjükbe, talán részben ez is okozta a vesztét lehet. Teljesítette a feladatait és átvette a maffia irányítását és ez nagy szó,mert ő még be sem töltötte a tizennyolcat. Aztán egyik nap találkozott azzal a nővel akit a balesete miatt lehet okolni, de ő még nem is sejti, hogy egy igazán céltudatos nővel áll szemben, és azt még feleannyira sem, hogy ennek a lánynak közös múltja van a Black testvérpárral, hogy ő volt az a lány aki elcsavarta mind a két fiú fejét és magába bolondította mindegyiket, de ugye az ember csak egy valakit szerethet igazán igaz szerelemmel két embert nem. Úgyhogy ő összetörte mindegyiket nagyon, mert a vége eléggé rosszul sült el, de talán hazudott volna nekik ? Mégsem lett olyan rossz a vége? Tegyük fel a kérdést magunknak mi van ha csak mindent eljátszott az akit még az életünknél is jobban szerettünk, de úgyis most minden titokra fény fogy derülni...

Nyerjünk egy kicsi betekintést a Black testvérpár múltjába, csak hogy könnyebben megérthessük majd a következő részeket vagy jeleneteket, na de nem is spoilerezek tovább nézzük meg az emlékeiket.

Pár évvel ezelőtt:

Meleg nyári nap volt, mindenki kint süttette a valagát a napon, de ez a Black testvérpárra nem vonatkozott, ők pont most szabadultak el az irodából és egyből haza felé vették az irányt. Ott meg amint beértek a házba ledobták magukról a felesleges ruhadarabokat és egyből a hűtőt célozták meg valami hideg ital miatt, ezután kiültek közösen a teraszra és együtt kortyolgatták a jó hűvös sörüket, csak beszélgettek, nevetgéltek ez nem ilyen testvéri beszélgetés volt, hanem inkább olyan mintha barátok ezer éves cimborák lennének. Majd egyszer csak riasztást kaptak a szervezettől, hogy sürgősen oda kell menniük, ők azonnal el is indultak, de amit ott láttak attól az álluk a padlót súrolta előttük egy hosszú szőke hajú fiatal lány állt aki csak úgy ragyogott és attól a naptól kezdve véget ért a meghitt testvéri szeretet....

Vajon van valakinek Deja Vu érzése? Nem ugyan ez történt Roseal is, de akkor már mindegy volt annyi volt a testvériség fogalmának. Rose meg nem tudatosan őrlődött a két fiú között, hanem inkább figyelmetlenségből, de ő az az álnok nőszemély aki mindent tönkretett az tudatosan csinált mindent és most újból vissza tért, hogy újra megkeserítse a Black testvérpár és most ráadásképpen Rose életét is. De lehet az előbb rosszul fogalmaztam, nem a testvérpár hanem csak annak az egyik személyének az életét, mert amiről senki sem tud az hogy az a lány talán belül ő is össze van törve, mint mindenki mindenkinek van egy gyengébb oldala, de ezt egyesek nem mutatják ki. Na de amit senki sem tud az az hogy ez a lány titkon bele van zúgva valamelyik fiúba és régen is belé volt fülig szerelmes, és ez nem más mint..... Majd később megtudod.

Jack szemszöge:

Amint meghallottam ezt a lesújtó hírt egyből siettem vissza a maffiához, mert Miranda nem engedte, hogy a kórházba menjek a szerelmemhez... Először rendet kellett tegyek ott. És amikor Miranda azt mondta, hogy káosz az egész, nem túlzott. Tényleg mindenki eszeveszettül rohangált, valaki már kérvényeket adott is be, hogy ő lehessen a következő vezetőnk. Amikor már a nagyját lerendeztem, akkor siettem is Alexhez, hogy tájékoztasson mi is történt, az irodájában volt az ablak előtt szivarozott.

A maffia hálójában (Befejezett)Where stories live. Discover now