Ártatlan vagy mégsem...

717 49 0
                                    

"és pont ezért nézem ki belőle, hogy gyilkos....."

-Jól van elég legyen hölgyeim. A tárgyalást berekesztem a következőn folytatjuk. Addig kirendelem, hogy Emili Coltont az ítélet napjáig a börtönben tartsák.-miután a bíró ezt kimondta mindenki elkezdett pakolni és kifelé kezdtek szállingózni az emberek, Roset a rendőrök visszavitték a börtönbe....

Rose szemszöge:

Lassan egy hónapja vagyok a börtönben. Szőrnyű az egész, egész nap csak azon jár az agyam, hogy tudnák kiszabadulni innen, és ha még is a nyakamba tudják varrni az egészet mit csinálok? Az ügyvédeimet elküldtem, mind azt mondta hogy ha bevallom én tettem akkor valami alkut tudnánk kötni. Amint ezt kimondták röpült egyből mindegyik. Most magamat képviselem egyfolytában a könyveket bújom, és gondolkodok hogyan tudnám azt elérni hogy töröljék a vádakat. Jack mindennap szinte meglátogat, látom rajta hogy nagyon megviselte őt is ez az egész. Ma bejön hozzám az egész társaság, mert már tudom hogyan is tudom kijátszani azt az ügyészt...

-Rose hogy vagy?-kérdezi Harry.

-Megvagyok voltam már jobban is.

-És miért mondtad, hogy mindannyian egyszerre jöjjünk be?-néz rám értetlenkedve Matt.

-Kitaláltam valamit, tudom hogyan szabadulhatok ki.-suttogom nekik.

-Hogyan?-tesz ugyan úgy James.

-Figyeljetek az egyetlen és legszilárdabb bizonyíték a pisztoly, és mi történne ha az eltűnne?-vonom fel a szemöldökömet, mire mindenki ajka egy ó betűt formáz.-A következő tárgyaláson mutatják be úgyis a bizonyítékokat, ha azt eltudnátok tüntetni akkor a többi csak közvetett bizonyíték lenne. És akkor a DNS -emet is ki lehet magyarázni, hogy azelőtt kicsit dulakodtunk, de utána elhagytam a terepet és visszamentem oda, de már nem találtam őket ott.

-És hogy akarod elérni, vagy hogy akarod eltüntetni?

-Miranda te be tudnál épülni a rendőrség bizonyítéki osztályához és ha nem figyelnek akkor lenyúlod, van egy ismerősöm csinál neked kamu személyit és szerintem lehet még ruhát is adna.-csúsztatom elé a telefonszámot.

-Vége a látogatási időnek.-kiáltja el magát az egyik őr, majd elkezdenek visszacipelni a cellámba....

Miranda szemszöge:

Egyből fel is hívtuk azt a számot amelyet Rose adott meg és elintézték nekem, hogy ott dolgozhassak, minél előbb meg kell szereznünk azt a fegyvert vagy akár életfogytiglant is kaphat. Jack már így is teljesen maga alatt van egyfolytában iszik, azt mondogatja hogy jól van de mi látjuk rajta, hogy nagyon rosszul van. Tényleg azaz ismerős nem kérdezett semmit csak megcsinálta a kamu személyit és a ruhát is. Most lesz az első napom a rendőrségen. Megtudom csinálni, Rose miatt meg kell tudnom csinálni.

-Jó napot a kapitányt merre találom?-teszem fel a kérdést a bejáratnál.

-Fent az emeleten jobbra aztán balra.

-Köszönöm.-mondom,majd elindulok az iroda fele.

-Jó napot kapitány úr, Sarah Moor vagyok, én jelentkeztem az állásra.

-Á, igen jöjjön csak beljebb.-invitál be majd elkezdtünk beszélgetni, a végén mosolyogva közölte, hogy enyém az állás. Elindultunk, hogy körbejárjuk az egész rendőrséget.

-És itt van az utolsó megállónk a bizonyíték tár a legtöbbet itt leszel beosztva, figyelned kell rá hogy el ne tűnjön semmi sem innen. Hány napig leszel is gyakorlaton?

A maffia hálójában (Befejezett)Where stories live. Discover now