Élvezd amíg lehet...

1.4K 67 6
                                    

Csend, nyugalom és boldogság. Ezek már jó ideje nem szerepeltek az életemben, de végre most mindegyik jelen van. Kevés ilyen időszak volt az életemben, de mind közül most vagyok a legboldogabb. Jamessel nagyon jól megvagyunk, szinte mindenben hasonlítunk, most vagyunk tél végénél, már az összeköltözés kérdése is felmerült köztünk. Jack még mindig nincs megbékélve ezzel a dologgal, hogy mi együtt vagyunk, nem tudom mi baja van. Olyan érzésem van mintha valamilyen rossz fog történni, olyan nyugis minden valami biztos készülődhet....

-Te szerinted is Rose?- kérdezik, de nem nagyon figyeltem.

-Tessék, miről volt szó?

-Arról, hogy elvállalod- e ezt a munkát vagy adjuk oda másnak?

-Persze, a papírokat adjátok oda majd megnézem később.

-James el kell utaznod Londonba ott fogsz beépülni az egyik bandába, itt vannak az adatok menj pakolj mert indul a géped.- közölte Alex.

-De..

-Nincs semmi de pakold össze a cuccodat és indulj a megbeszélt helyre.- mondta ellenvetést nem tűrő hangon. Majd James elhagyta a termet.

-Szóval Rose a feladat az lenne, hogy be kell épülnöd egy drogdíler gárdához. Te Gemma Collins súlyos cannabis függő vagy. Ő tőle fogsz majd anyagot venni. Az a teendőd, hogy információt gyűjts és utána meg kiiktasd. Mert azt a fülest kaptuk miszerint a te helyedre pályázik, összeesküvést szerveznek a maffia ellen.

-Komolyan drog függőt kell eljátszanom?- bólintott.

-Na ha nincs több kérdés akkor végeztünk mára.

Az első dolgom az volt, hogy megkeressem Jamest aki már ment is a kocsihoz, ami vitte volna ki a reptérre. Szomorúan lehajtott fejjel ballagott a járműig. Ordibáltam a nevét és futottam ahogy bírtam még épp időbe értem oda, mert már szállt be az autóba.

-Mit keresel itt Rose?

-Már el se köszönsz tőlem?- kérdezem szomorúságot színlelve.

-Elakartam, csak már indulnom kell, legszívesebben itt maradnék veled.

-Tudom, de neked legalább jobb lesz szép helyre is mész, nekem meg egy drogos kislány szerepét kell eljátszanom.- mondtam mire kiröhögött.- Mennyi időre mész?

-Két hét.-húzta el a száját.

-Ohh.. az sok.

-Igen, de egyet ígérj meg nekem amíg nem vagyok itt kerüld el Jacket!- váltott komollyá az arca.

-Miért kéne elkerülnöm?- értetlenkedtem. Mire egy komolyan nem érted fejet vágott.

-Azért, mert nem akarlak elveszíteni őt ismerve amint leléptem ki használja, hogy szabad a terep.

-Persze, most te komolyan ezt hiszed féltékeny vagy pont ő rá, nem fogom elkerülni mert igenis ott volt mellettem amikor szükségem volt rá és tudom, hogy ő is egy nehéz időszakon megy keresztül és én is segíteni fogok neki.

-Mi az, hogy nehéz szakaszon megy keresztül?- vonta fel a szemöldökét.

-Te komolyan nem látod egy házban élsz vele, minden nap úgy jön haza, hogy seggrészegre issza magát vagy pedig egy rib... úgy értem egy elég dekoratív lányt hoz haza. Szerinted ez nem probléma ha ez kitudódik akár ki is rúghatják és tudod, hogy nem csak rajtam múlik ebbe a többieknek is van beleszólása. Mi baja lehet?- tűnődtem el rajta, mire James csak kiröhögött.-Mi ilyen vicces.- kérdezem,ezután pedig dudált a sofőr, hogy jó lenne ha már befejeznénk a beszélgetést.

A maffia hálójában (Befejezett)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora